Adobe lansira Creative Cloud Express za web i mobilno editovanje

U idealnom slučaju, ako želite da editujete neke fotografije ili slike, bili biste na računaru.

Creative Cloud Express je besplatan za korišćenje

Ali šta ako vam je potreban način da to uradite, ali ste van kuće i imate samo telefon? Dobra vest je da ćete, ako ste upoznati sa Adobe-ovim mnoštvom softvera za editovanje, možda biti zainteresovani za najnoviju ponudu kompanije, pod nazivom Creative Cloud Express. Imajte na umu da Adobe već ima paket mobilnih aplikacija koje vam omogućavaju da editujete fotografije kad niste pri računaru, ali ideja iza Creative Cloud Express-a je da korisnicima pruža brz način da sastave slike i izvrše izmene, bez potrebe da nauče kako da koriste softver kompanije.

O tome biste mogli razmišljati kao o smanjenoj verziji Adobe-ovog softvera koji treba da bude jednostavan i intuitivan za korišćenje. Creative Cloud Express se oslanja na decenije iskustva kompanije u radu sa kreativnom zajednicom. Adobe dodaje da je Creative Cloud Express savršen za ljude bez kreativne obuke. Ali to je takođe odličan dodatak kompletu alata kreativnih profesionalaca. Ako samo želite da napravite objavu na društvenim mrežama, napravite jednostavan letak, promenite veličinu slike ili napravite brzu sličicu za svoj Premiere Pro video, Creative Cloud Express je pravi alat za vas.

Pročitajte i:  Novi generativni alati za video koje je napravio Adobe su apsolutno zastrašujući

Druga dobra vest je da za razliku od nekih drugih Adobe-ovih softvera koji zahtevaju da posedujete plaćenu kopiju ili se pretplatite na Creative Cloud, Creative Cloud Express je besplatan za korišćenje za sve, ali postoje dodatne funkcije koje se mogu otključati ako spremni ste da plaćate 9,99 dolara mesečno.

Izvor: Ubergizmo

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,