Adobe poboljšava produktivnost

PCPress.rs ImageKompanija Adobe je objavila Adobe eLearning Suite, novo rešenje za kreiranje bogatih eLearning iskustava koja su dostupna preko weba, na ličnim računarima, mobilnim uređajima i preko eLearning menadžment sistema. Istovremeno je objavljen i Adobe Technical Communication Suite 2, snažan upgrade rešenja za kreiranje, pregledanje, upravljanje i objavljivanje bogatih tehničkih informacija i obrazovnog sadržaja kroz mnogostruke kanale.

Adobe eLeraning Suite unapređuje produktivnost integrišući novu verziju Captivate, Flash CS4, Dreamweaver CS4, Photoshop CS4 Extended, Acrobat Pro, Presenter 7, Soundbooth CS4, Bridge CS4, Device Central CS4, kao i eLearning dodatke za Flash i Dreamweaver CS4. Unapređeni Technical Communication Suite 2 uključuje FrameMaker 9, RoboHelp  8 i Captivate 4 pomoću kojih se jednostavno stvara dokumentacija, sistemi pomoći, baze znanja i e-learning kursevi te integrišu 3D modeli, bogati multimedijski sadržaji, animirane demonstracije i simulacije. Novost u Technical Suiteu 4 je Photoshop CS4, a paket sadrži i Acrobat 9 Pro Extended i Presenter 7.

Adobe Captivate 4, novi zaseban proizvod kao i ključni deo eLearning Suitea je najnovija verzija eLeraning softvera za stvaranje profesionalnih sadržaja i materijala za učenje koji sadrže simulacije, materijale bazirane na scenarijima, kvizove i bogate multimedijalne sadržaje. Mnoštvo novih karakteristika uključuje objavljivanje pojedinačnih SWF dokumenata, text-to-speech konverziju, alate za crtanje za jednostavne grafike, unapređene uzorke, prototipove projekata te Microsoft PowerPoint radne procese koji omogućavaju importovanje PowerPoint slajdova obogaćenih sa zvukom i interaktivnošću. Adobe Captivate 4 čuva Photoshop slojeve koji se zatim mogu individualno animirati te podržava objavu PDF i AVI)radova koji se mogu da se objave na YouTubeu.

Pročitajte i:  Notepad za Windows 11 donosi proveru pravopisa 

Adobe Captivate Reviewer, nova Adobe AIR aplikacija, omogućava prikupljanje komentara od lica koja gledaju dokument bez obzira na to koji operativni sistem koriste, kao i direktan unos komentara u Adobe Captivate SWF dokument što značajno pojednostavljuje proces pregledavanja. Adobe Captivate takođe omogućava dodavanje individualizovanih tabela i sadržaja koji se automatski ažuriraju kako učenik prolazi kroz projekt. Kako bi unapredili angažman učenika, instruktori mogu da koristite sistemske i prilagođene varijabile kako bi učenicima omogućili personalizovano iskustvo učenja.

Adobe Technical Communication Suite 2 je kompletno rešenje koje omogućava unapređenu produktivnost uz snažnu podršku za stvaranje sadržaja koji se baziraju na postojećim standardima uključujući i podršku za Darwin Information Typing Architecture (DITA) , XML standarda za stvaranje i objavljivanje tehničkih informacija. Technical Communication Suite 2 omogućava stvaranje bogatih sadržaja  i njihovo objavljivanje kroz mnogostruke kanale uključujući XML/HTML, štampu, PDF, WSF, WebHelp, FlashHelp, Microsoft HTML Help, OracleHelp, JavaHelp i Adobe AIR. Takođe povećava efikasnost procesa pregledavanja budući da licu koje pregledava WEB omogućava direktno unošenje komentara iz PDF dokumenata.

Pročitajte i:  Microsoft lansira Copilot Pro  

Adobe eLearning Suite, Adobe Captivate 4 i Adobe Technical Communication Suite 2 biće dostupni krajem januara u Srbiji u ovlašćenim prodavnicama. Očekivana cena eLearning Suitea biće 2.592 dolara, Adobe Captivate 4 će koštati 1.152, a Technical Communication Suite 2 2.735 dolara. Sve cene su navedene bez PDV-a.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,