Adria Security Summit 2019: Tradicionalna bezbednosna rešenja i najnovije tehnologije

Adria Security Summit, godišnja konferencija i izložba bezbednosne industrije u Jadranskoj regiji, održaće se 18. i 19. septembra 2019. u hotelu Aleksandar Palace u Skoplju u Severnoj Makedoniji. U fokusu konferencije i sajma nisu samo tradicionalna bezbednosna rešenja već i najnovije tehnologije poput veštačke inteligencije, interneta stvari i pametnih tehnologija za proveru identiteta.

PCPress.rs Image

Summit je idealna platforma za prikupljanje informacija o trenutnom stanju sektora bezbednosti i uspostavljanje novih kontakata. Tradicionalno će okupiti sve učesnike u prodajnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, koji posluju na tržištu video-nadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, sajber bezbednosti, pametnih domova, interneta stvari i drugo.

Proizvođači, distributeri, zastupnici, instalateri, sistem-integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih tržišnih vertikala okupiće se na jednom mestu. Više od 80 kompanija predstaviće se na preko 3.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Zainteresovani mogu da se registruju na ovom linku.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Održana konferencija „Internet dijalog 2024“ posvećena veštačkoj inteligenciji
SBB

Tagovi: , ,