BIZIT plus

Adria Security Summit dolazi u Zagreb kao dobrodošao gost

Nakon uspešno održanog sajma i konferencije u Beogradu Adria Security Summit powered by Intersec će se ove godine, od 5. do 6. oktobra, održati u hrvatskoj prestonici Zagrebu. Mesto održavanja je Kongresni centar i paviljon 7 Zagrebačkog velesajma.

PCPress.rs Image

Dva dana poslovnog umrežavanja prilika su za brži oporavak regionalne bezbednosne i drugih industrija, razmenu iskustava i znanja, kao i sklapanje novih partnerstava – sve ono po čemu je Adria Security Summit prepoznatljiv kao regionalni centar za B2B poslovanje.

Posebne pogodnosti koje Summit nudi uključuju podršku ulasku i širenju globalnih kompanija na lokalna tržišta, podsticanje stranih investicija te unapređenje poslovanja regionalnih firmi.

Sa šest uspešnih i dobro primljenih sajmova i konferencija iza nas i dragocenim iskustvom organizacije jednog od prvih evropskih bezbednosnih događaja održanih uživo tokom pandemije – orgnizator želi ponuditi više sa željom da pomera granice kvaliteta napred.

Ovogodišnje izdanje okuplja više od 120 izlagača. Adria Security Summit očekuje i 3.000 učesnika iz regiona i sveta, hiljade sastanaka i dvocifren broj medijskih i strukovnih partnera. Navedene pojedinosti stvorit će pečat kvaliteta događaja, koji se kontinuirano širi van granica bezbednosti u jednako važne svetove interneta stvari, ICT-a, pametnih rešenja i drugih srodnih tehnologija.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, mesečna publikacija posvećena bezbednosnoj i srodnim industrijama, uz podršku kompanije Messe Frankfurt. Zato vas pozivamo da u našem mediju i na sajtu www.adriasecuritysummit.com pratite sve vesti o Adria Security Summitu 2022. u Zagrebu.

Facebook komentari: