Adria Security Summit se vraća u Sarajevo 2024. godine sa fokusom na stvaranju dodatne vrednosti za kompanije

Nakon uspešnog obilaska regionalnih gradova, deveto izdanje Adria Security Summita vraća se u Sarajevo od 9. do 10. oktobra 2024. godine. Ovo je važna etapa za Adria Security Sammit, koji tako konačno opisuje pun krug na svom višegodišnjem putu. Kongresni centar Hills će biti domaćin ovog ustanovljenog događaja, za koji organizatori očekuju da će privući preko 160 izlagača i više od 3.500 posetilaca, kao i podržavati preko 5.000 B2B sastanaka.

PCPress.rs Image

Uprkos svojevrsnom povratku svojim korenima u Sarajevu, gradu iz kojeg je najveći regionalni bezbednosni događaj započeo svoju uspešnu kampanju, Adria Security Summit se neće zadržavati na prošlosti već će predstaviti najnovije trendove u industriji ponuditi nove pristupe koji direktno pomažu kompanijama da postignu dodatnu vrednost.

Kako će Sammit još jednom nadmašiti tradicionalno visoka očekivanja učesnika?

Formula je jednostavna: sa fokusom na stvaranju dodatne vrednosti za učesnike povezivanjem krajnjeg korisnika sa najnovijim inovacijama u industriji. Na ovaj način, Sammit će poslužiti kao platforma za uspostavljanje veza između sektora kako bi se svima ponudila prilagođena rešenja koja će zadovoljiti različite potrebe korisnika.

Pored toga, posebno skrojene prezentacije za različite profile učesnika će se baviti specifičnim potrebama različitih industrija. Program je osmišljen tako da ponudi visoko personalizovano iskustvo koje će pobuditi i zadržati interesovanje publike i obezbediti relevantnost za sve učesnike iz različitih sektora u okviru B2B platforme za poslovno umrežavanje. Počevši od prezentacija i panel diskusija do studija slučaja i interaktivnih prezentacija u izložbenom prostoru, Sammit će predstaviti inovativna rešenja prilagođena različitim profilima korisnika, čime će se povećati ukupna vrednost poslovnih subjekata.

PCPress.rs Image

Šta će doneti Adria Security Summit 2024?

Adria Security Summit powered by Intersec po prvi put će ugostiti delegacije kupaca iz svih zemalja regiona i šire. Posebna novina je postavljanje pratećih događaja u okviru izložbenog prostora kako bi se izložbenom programu dala nova vrednost.

Za više informacija o devetom Adria Security Summitu 2024, uključujući informacije o registraciji i programu događaja, posetite www.adriasecuritysummit.comilinaskontaktirajtenasummit@asadria.com i +387 33 788 985.

Rezervišite svoje mesto na Adria SecuritySummitu 2024 i posetite dogadaj sa dodatnom vrednošću za kompanije koji je posebno prilagođen različitim profilima učesnika!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *