BIZIT plus

akcija: Amazon.com i OLPC laptop

PCPress.rs Image

Od jutros Amazon.com otvorio je vrata svoje prodavnice za sve koji žele da spoje donaciju sa kupovinom računara iz projekta One Laptop Per Child.

Za svega 399 $ od jutros je moguće kupiti dva računara, jedan kao donaciju a drugi za sebe ili na poklon (pod Linuxom).

OLPC projekat u završnoj fazi uspeo je da plasira više od 185.000 laptopa u zemlje u razvoju i da proknjiži 2 miliona dolara dnevnog prometa. U OLPC kažu da je više od says 35 miliona dolara uliveno u fond za isporuku računara u 31 zemlju.

Dakle, 7. 5 inča, 433 MHz procesor, 256 MB DRAM, 1 GB flash memory, 802.11b/g/s, SD slot, uz ugrađenu web-kameru i mikrofon…Ko želi i nije mu teško da malo čeka (ponekad i malo više plati …) odlična prilika za novogodišnje i božićne poklone!

Mala ala sa velikom misijom!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus G16 GU605: Snaga za poneti
Računari i Galaksija
Tagovi:

Jelena Jovanović

Rođena u Beogradu 1976. godine, odrasla u APV, a danas najveći deo vremena provodi na internetu tako da je sve to irelevantno. Bavi se ključnim rečima, komunikacijama na internetu, preporukama na koji način je moguće unaprediti prodaju na webu, šta je internet marketing i kako dovesti kupce umesto da ih jurite. Bila novinar, za PC press i i dalje voli da piše, pa to radi na bllogu kompanije za koju radi na poziciji menadžera za (integrisane) marketinške komunikacije, na Etarget blogu.