Alati za timski rad: NEC Mobile HuddleRoom Solution All‑in‑One

Dobar timski rad ne poznaje granice, a dobri alati za saradnju omogućavaju vam pristup i komunikaciju gde god da se nalazite. Okupite članove svog tima uz pomoć NEC Mobile Huddle Room Solution All‑in‑One koji u sebi sadrži: MultiSync C501/C551, Active Collaboration Soundbar SP‑ASCM, Trolley PD03 Tripster koji je dostupan u dve veličine: 50’’ i 55’’.

PCPress.rs Image

Uz pomoć ovog neverovatnog sistema izuzetno je lako svaki prostor pretvoriti u konferencijsku salu i omogućiti i ljudima koji fizički nisu prisutni da komuniciraju putem video i audio poziva. Omogućen je i pristup svim vrstama podataka, za sve članove tima koji učestvuju u sastanku.

PCPress.rs Image

NEC Mobile Huddle Room Solution All‑in‑One je sistem modernog i elegantnog dizajna koji je lak za integraciju s bilo kojom aplikacijom ili okruženjem, uz mogućnost rada 24/7. Jednostavan za rad i upotrebu, s pametnim aplikacijama koje će vam uštedeti vreme, trud i resurse NEC Mobile Huddle Room Solution All‑in‑One uz besplatni Multi‑Display Software omogućiće vam da povežete sve monitore koje koristite preko jednog centralizovanog sistema.

PCPress.rs Image

Idealan je za efikasne i brze video‑konferencije jer poseduje kameru, mikrofon i zvučnik, s maksimalno fleksibilnom konfiguracijom koja se prilagođava vašim potrebama.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

PCPress.rs Image

Uz NEC Mobile Huddle Room Solution All‑in‑One sistem vaša kancelarija postaje kancelarija budućnosti, a timski rad daje bolje i veće rezultate.

Laserski projektor NEC P605UL – najtiši na tržištu

Inovacija zasnovana na realnim potrebama korisnika rezultirala je stvaranjem NEC P605UL laserskog projektora koji je toliko tih da ga niko ne primećuje. S lampom od 6000 ANSI lumena ovaj projektor može da prikaže sliku i u prostorima koji su osvetljeni i svetli, a novi standard tihog obavljanja operacije tiši je od otkucaja sata.

PCPress.rs Image

Jednostavno, instalirate ga i koristite, bez razmišljanja o promeni lampe, jer ona na ovom projektoru omogućava punih 20.000 sati rada, a s potrošnjom od svega 367 W spada u kategoriju pravih štediša.

Glavne karakteristike laserskog projektora NEC P605UL:

  • Nema potrebe za filterima;
  • Nizak nivo buke;
  • Projektor spreman za vreme koje tek dolazi, zahvaljujući mogućnosti procesiranja 4K rezolucije
  • Minimalan karbonski otisak – minimum potrošnje struje;
  • Lak za upotrebu i instalaciju.

Korisna adresa: www.dvs.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,