Alcatel-Lucent Enterprise aktivna mrežna oprema za data centre, Goran Andrić, TRS | BIZIT2022

Goran Andrić, menadžer prodaje u kompaniji Telekomunikacije Računari Servisi (TRS) je predstavio mrežnu opremu u ponudi te kompanije, namenjenu bežičnim, žičanim mrežama, kao i data centrima. Naglasak je bio na Alcatel-Lucent Enterprise aktivnoj mrežnoj opremi za data centre.

PCPress.rs Image

„Alcatel Lucent posluje od 1919. godine i opslužuje preko 830 hiljada klijenata širom sveta. U ponudi je trenutno najinteresantnija OmniSwitch linija, sa pojednostavljenim portfeljom gde isti operativni sistem radi na svim svičevima, bez obzira da li su isti namenjeni mrežnim okruženjima, data centrima, SMB mrežama ili mobilnim mrežama. Tu su i modeli namenjeni upotrebi u ekstremnim spoljnim uslovima, poput ekstremnih temperaturnih okruženja i slično,“ naveo je gospodin Andrić, nakon čega je prisutne proveo kroz kompletnu ponudu Alcatel-Lucent svičeva i mrežnih uređaja u ponudi kompanije TRS.

Celokupno izlaganje Gorana Andrića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Pročitajte i:  ALE i TRS za siguran video-nadzor „presents“: Čovečanstvo i nove oči
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,