N Central domination

Alef Distribution zvaničan NetApp distributer za Centralnu i Istočnu Evropu

Kompanija ALEF Distribution, članica ALEF Grupe, objavila je da je imenovana za ekskluzivnog distributera za NetApp, vodeću platformu za raspolaganje podacima na hibridnom cloud-u na tržištima centralne, istočne i dela mediteranske Evrope – počevši od 1. maja 2019. Novi vid saradnje ima za cilj strateško ojačavanje uloge NetApp-ovih distributera i partnera u regionu EMEA, i obezbeđivanje najvišeg svetskog nivoa usluga i rešenja korisnicima iz centralne i istočne Evrope u eri hibridnog cloud-a.

PCPress.rs Image

ALEF Distribution će svojim korisnicima ponuditi jedinstvenu stručnost, nastalu kroz 25 godina iskustva u radu kompanije ALEF Distribution i pouzdanosti NetApp tehnologije. Rezultat ovog sadejstva ogledaće se u pružanju vrhunskih lokalnih hibridnih cloud usluga i podršci kompanije ALEF Distribution pri rešavanju jedinstvenih korisničkih zahteva širom centralne i istočne Evrope. Na ovaj način, ekskluzivna saradnja ove dve kompanije će se dalje snažno razvijati u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji ili Rumuniji – kao i u delu mediteranske Evrope – u Bugarskoj, Grčkoj, na Kipru i Malti.

“Kompaniju ALEF Distribution smo imenovali za zvaničnog distributera na osnovu našeg dugogodišnjeg uspešnog partnerstva, njihove stručnosti iz ove oblasti i izuzetnog poznavanja tržišta”, izjavio je Kristijan Ker, potpredsednik kompanije NetApp za partnersku saradnju i razvoj za region EMEA. “Uspostavljanje partnerstava i jačanje kanala distribucije od ključne važnosti je za primenu NetApp strategije širom centralne i istočne Evrope. Zajedno ćemo moći da ponudimo vrhunska stručna hibridna i multi-cloud rešenja za naše korisnike, koje će ih ujedno tehnološki osposobiti i stvoriti stabilno i profitabilno okruženje – podesno za opšti razvoj poslovanja.”

Pročitajte i:  CRM i CX – dva termina koja u 2022. nikako ne idu jedan bez drugog!

PCPress.rs Image

“NetApp predstavlja jednog od naših najvažnijih partnera, i izuzetno cenimo saradnju koju smo do sada ostvarili. Ona omogućava kompanijama ALEF Grupe da pruže kompletne usluge – od analize, dizajna i implementacije – do profesionalnih složenih rešenja širom centralne i istočne Evrope,” izjavio je Milan Zinek, generalni direktor ALEF Grupe.

Više informacija o platformi NetApp možete pronaći ovde .

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,