Alienware objavljuje monitor sa stopom osvežavanja od 500Hz

Brend Dell je predstavio svoj prvi Alienware monitor od 500Hz. Inventivno nazvan 24,5-inčni 500Hz monitor za igre ima Full HD ekran i izvornu brzinu osvežavanja od 480Hz, koja se podešava na 500Hz.

Alienware objavljuje monitor sa stopom osvežavanja od 500Hz

Cena novog Alienware Gaming monitora još uvek nije poznata

Monitor ima IPS panel i ima NVIDIA G-Sync sertifikat, tako da bi trebalo da pruži glatku igru bez seckanja ako imate podržanu grafičku karticu. Takođe ima 99% sRGB pokrivenosti bojama i VESA DisplayHDR 400, što bi trebalo da pomogne u isporuci tačnih boja i živopisnih vizuelnih prikaza pod širim uglovima gledanja. Alienware je dodao da će funkcija ComfortView Plus sa TUV sertifikatom pomoći da se prikažu prave boje uz smanjenje plave svetlosti.

Postoji GtG vreme odziva od 0,5 ms. Monitor dolazi sa NVIDIA-inim Reflex Analyzer-om kao standardom, koji bi trebalo da vam pomogne da bolje razumete kašnjenje vašeg sistema i performanse računara. Alienware monitor ima šestougaonu osnovu koja je dizajnirana da zauzme minimalan prostor na vašem stolu, ostavljajući vam više prostora za postavljanje miša i tastature kako želite. Dell tek treba da otkrije cene za 500Hz Gaming Monitor.

Pročitajte i:  AGON by AOC – elegantna G4 serija dodaje QHD model

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,