BIZIT plus

Vlasnici igre Hitman 3 dobiće prve dve igre besplatno

IO Interactive daje bonus vlasnicima Hitman 3 igre koji još uvek ne poseduju prethodne dve verzije. 26. januara, kompanija će preimenovati Hitman 3 u Hitman: World of Assassination. To je nadimak koji je IOI dao nedavnoj ponovo pokrenutoj trilogiji.

Vlasnici igre Hitman 3 dobiće prve dve igre besplatno

Stiže novi Hitman Deluxe paket sa svim nadogradnjama

Oni koji su već posedovali Hitman 1 i Hitman 2 trebalo bi da mogu da pristupe nivoima u trećem delu. Međutim, pristup je izazvao izvesnu zabunu. Ako posedujete Hitman 3, dobićete besplatnu nadogradnju na Hitman: WOA koja će koštati 70 dolara, i biće jedina ulazna tačka za napredovanje trilogije. Trenutna standardna cena Hitman-a 3 je 60 dolara, ali je u prodaji za 21 dolar na Steam-u do 5. januara.

Novi Deluxe paket od 30 dolara će vam omogućiti pristup tri paketa proširenja, koji uključuju dva dodatna nivoa, par snajperskih mapa, Seven Deadly Sins ekspanziju za Hitman 3 i druge izazove. Tri proširenja (Hitman 3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection i Hitman 2 Expansion Access Pass) će i dalje biti dostupna odvojeno na konzolama i Epic Games Store-u.

IOI je u postu na blogu primetio da je ključno razmatranje za ažuriranja bio roguelite Freelancer režim, jer je mogućnost pristupa svim nivoima iz cele trilogije važna za igrače kako bi izvukli maksimum iz njega. Režim Freelancer je trebalo da debituje prošle godine, ali će biti objavljen i 26. januara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: