BIZIT plus

Alternative za iTunes

PCPress.rs ImageVolite muziku, ali ne i iTunes? Sledi pregled četiri alternative.

CopyTrans Manager

Besplatni program namenjen za operativne sisteme Windows XP, Vista i Windows 7 se lako daunloduje i radi na iPhone-u, iPod-u i uređajima Palm Pre. Paket CopyTrans Suite je takođe besplatan i uključuje CopyTrans, koji vam omogućava da dopunite iTunes arhivu s iPod-a, što znači da pesme i plejliste možete prebaciti i na kompjuter. Jedini nedostatak ovog programa je što nije vizuelno privlačan zbog pretrpanog interfejsa.

Songbird

Songbird radi na PC-u i Mac-u i podržava mnoštvo uređaja, ali je najpogodniji za smartfone zasnovane na Android-u. Ovaj program podržava brojne formate, uključujući MP3, AAC, OGG, WMA i .wav kao i video-formate, prvenstveno WMV i MPEG-4. Songbird nudi i razne dodatke, ima opciju drag-and-drop i može da importuje pesme i plejliste s iTunes-a. Postoji i besplatna aplikacija za Android.

DoubleTwist

DoubleTwist radi na PC-u, Mac-u, smartfonima zasnovanim na Android-u, iPod-u i iPhone-u. Ima jednostavan interfejs i zauzima malo memorije. Može se direktno povezati s Android Market-om i Amazon MP3 store-om. DoubleTwist importuje iTunes plejliste. Ako se daunloduje iz Android Market-a, smartfon može bežično da se ažurira direktno iz arhive.

Pročitajte i:  Muzičari protiv veštačke inteligencije u muzici

SharePod

SharePodje jednostavan besplatan program koji se može koristiti na iPod-u, iPhone-u i iPod Touch-u, mada mora da bude instaliran iTunes da bi radio na poslednja dva. Ovaj program nudi sve uobičajene funkcije, uključujući plejliste, mogućnost da se importuju muzika i video-zapisi iz iTunes arhive i opciju drag-and-stop. Takođe vam omogućava da uređujete plejliste i tagove, da gledate i bekapujete fotografije kao i da prebacite sav materijal s iPod-a na PC.

Izvor: IT News

Facebook komentari: