Amazon pošiljke u bojama Super Mario igre

Amazonsku porudžbinu od sada možete dobiti u tematskoj kutiji Super Mario, čak i ako stavka u njoj nije ni izbliza povezana sa Nintendom ili igrama uopšte. Nintendo se udružio sa gigantom e-trgovine u okviru Mariove proslave 35. godišnjice, a jedna od stvari koju su smislili jeste slanje nasumičnih porudžbina u kutijama sa temom Super Mario Bros, tokom novembra.

Amazon pravi Super Mario kutije

Ograničena količina tematskih kutija

Kompanija je otkrila partnerstvo na svojoj web stranici, gde možete izvršiti nekoliko zadataka vezanih za godišnjicu igrice, kako biste ušli u proces nagradne igre Super Mario. Nintendo je objavio da su kutije u ograničenoj količini, i da će se koristiti nasumično dok traju zalihe. Možda još važnije, kompanija napominje da kupovina njenih proizvoda neće povećati vaše šanse da dobijete Super Mario kutiju. To znači da i ako kupite konzolu Switch, to neće značiti da ste dobili tematsku kutiju.

Amazon je pokrenuo novu Super Mario stranicu koja sadrži vremensku liniju franšize od trenutka kada je prva igra objavljena za NES 1985. godine. Na stranici možete videti najznačajnije igre, pročitati neke trivijalnosti, a možete kupiti i neke od novijih igara. Nintendo će u toku ovog meseca započeti isporuku Super Mario Game & Watch, uz originalnu NES verziju Super Mario Bros.

Pročitajte i:  Mario vs. Donkey Kong - oda nekim jednostavnijim vremenima

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,