Nintendo izbacio Super Mario Bros 35

Nintendo je prošle nedelje objavio jubilarnu 35-u igru, i to besplatnu battle royale igru pod nazivom Super Mario Bros. 35.

super mario 35

Igra besplatna do 31. marta 2021. godine

Novi naslov za Nintendo Switch konzolu dostupan je samo od 1. oktobra do 31. marta sledeće godine kao besplatno preuzimanje, za pretplatnike Nintendo Online servisa. Posle tog datuma više neće biti moguće igranje ove igre. Vraćajući se na originalni Super Mario Bros., ovo novo 35 ponovo vas vraća u Mariov svet 1985. godine, ali sa novim zaokretom. I dalje ćete skakati, sakupljati novčiće i izbegavati neprijatelje. Međutim, ovog puta igraćete protiv još 34 Marija i nameravata da budete poslednji brkati vodoinstalater koji stoji, ili onaj sa najviše vremena kada je svima drugima isteklo.

Iz navedenog je jasno da je igra namenjena novoj generaciji obožavalaca i prati trend koji je ubrzan zaraznom igrom Fortnite. S obzirom da svi koji su igru probali govore koliko je dobra i sjajno urađena, možda je potez o besplatnom preuzimanju zapravo mamac da ljudi odluče da se pretplate na Nintendo Online, koji košta 4 dolara mesečno, odnosno 20 dolara za 12 meseci. Iako je igra besplatna uz pretplatu, ona je deo izuzetno uspešne franšize i nostalgije čak i za najobičnije igrače.

Pročitajte i:  Da li Mario oseća bol? Komplikovano je 

U poslednje vreme se primećuje da Nintendo forsira klasične igre, a od kad su 2016. i 2017. godine prodali ograničen broj manjih verzija NES konzola i SNES, primetan je i povratak klasicima koji su ih vinuli u sam vrh gejming industrije. Tetris 99 je samo jedna od igara koju žele ponovo da popularišu i nauče nove generacije gejmera kako su nekada igre izgledale, i zašto su bile toliko zanimljive mnogima.

Izvor: CNN

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: