Data centri 2024

Amazonova serija Fallout stiže 12. aprila 2024. godine

Amazon Prime Video je u ponedeljak objavio da će televizijska serija Fallout biti premijerno prikazana 12. aprila 2024. godine. Vest je došla iz kratkog video snimka koji je servis za striming objavio na svojim društvenim kanalima, uključujući Instagram, stilizovanog kao Pip-Boy interfejs. Serija, koja je prvobitno najavljena 2020. godine, usvojiće „ozbiljan i oštar“ ton uz dodavanje „ironičnog humora“ i „nuklearnih fantazija iz B-filma“.

PCPress.rs Image

Konačno pravi sadržaj za fanove Fallout-a

Serija živih akcija, kreatora Westworld-a Džonatana Nolana i Lize Džoj, imaće originalnu (kanonsku) priču smeštenu u Fallout univerzum igara. Održaće se 2077. godine, počevši u trezoru 33 u Los Anđelesu. Kao što ljubitelji igre znaju, radnja se odvija u postapokaliptičnoj pustoši nakon događaja iz „Velikog rata“ 23. oktobra 2077. Taj datum je među fanovima igre postao poznat kao „Fallout Day“ — idealan dan za Amazon da otkrijemo datum premijere serije.

Fallout će glumiti Ela Purnel, Volton Gogins, Aaron Moten, Kselija Mendes-Džons, Mojzes Arijas i Kajl Meklahlan (Tvin Piks). Geneva Robertson-Dvoret i Graham Vagner su izvršni producenti, pisci i šouruneri serije. Dodatni izvršni producenti su Athena Vickham iz Kilter Films-a, zajedno sa Bethesdinim Tod Hauardom i James Altman.

Pročitajte i:  Amazon dobio dozvolu za veće letove dronova

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,