BIZIT plus

Apex Legends Mobile – uskoro u beta fazi

EA i Respawn Entertainment su zvanično najavili mobilnu verziju Apex Legends. Igra je dizajnirana specijalno za ekrane osetljive na dodir, čije će kontrole biti pojednostavljene sa posebnim optimizacijama koje rezultuju najnaprednijim borbama dostupnim na telefonu. Nova verzija je potpuno odvojena od verzije Apex Legends za računare i konzole.

Apex Legends Mobile-uskoro u beta fazi.

Pored velikog ažuriranja, tu je i novi lik popularne igre

Prvi regionalni beta testovi održavaju se krajem meseca na Android telefonima u Indiji i na Filipinima sa nekoliko hiljada igrača. Respawn će testirati Apex Legends Mobile u drugim regionima pre masovnog predstavljanja na Android-u i iOS-u. Kao i originalna igra, Apex Legends Mobile će biti besplatana za igranje sa mikrotransakcijama i borbenim propusnicama za određene predmete, od kojih neki nisu dostupni u verziji za PC i konzole.

Mobilna verzija Apex Legends aktivna je već neko vreme. EA je potvrdio da je na igri radio početkom 2020. godine, tokom perioda pucanja kineskog tržišta mobilnih telefona. Respawn novu verziju igre gleda kao jednu od najvećih ažuriranja do sada za Apex Legends. Promotivni video najavljuje i novog karakrera koji će se prodružiti spisku, Valkyru, koji bi mogao da stigne zajedno sa devetom sezonom 4. maja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: