Apple AirPods Pro 3: Sve što znamo do sada

Naredna generacija Apple-ovih bežičnih slušalica imaće USB-C punjenje i može uključivati funkcije praćenja zdravlja poput praćenja telesne temperature i testova sluha.

PCPress.rs Image

AirPods Pro 3 biti objavljeni negde tokom naredne godine ili čak 2025

U bici za vrhunske bežične slušalice, dolazak Apple AirPods Pro 2 bio je trenutak kada je tehnološki div konačno popeo na vrh planine. Kada su AirPods Pro 2 izašli prošle godine, Apple je uradio mnogo više nego da je krenuo skroz iz početka i ako želi da ostane ispred svojih konkurenata, Pro 3 slušalice moraju nadmašiti već izuzetne slušalice.

U nastavku smo sakupili sve što smo mogli saznati o Apple AirPods Pro 3 slušalicama.

Datum izlaska i cena Apple AirPods Pro 3

Na osnovu standardnog rasporeda prethodnih izdanja Apple AirPods, možemo očekivati da će AirPods Pro 3 biti objavljeni negde tokom naredne godine ili čak 2025. To znači da će druga generacija AirPods ostati aktuelna još neko vreme, ako ste se nadali da ćemo videti Pro 3 ove godine.

Prema analitičaru industrije Ming-Chi Kuo, tačno vreme izlaska će biti ili druga polovina 2024. godine ili negde početkom 2025. Osim toga, nedavni glasine od Marka Gurmna iz Bloomberga sugerišu da Apple daje svojoj liniji AirPods veliki redizajn 2024. godine, što bi ostavilo malo prostora za izlazak Pro 3 — posebno kada se uzme u obzir da AirPods Max prelaze na over-the-ears varijantu koja se očekuje 2024. godine.

Pročitajte i:  Većina programera ne koristi opcije spoljnog plaćanja u App Store-u

Što se tiče cene, ako Apple ostane dosledan svojim prethodnim izdanjima AirPods, možemo očekivati cenu od oko 249 dolara. To je prilično prijateljska cena i podudara se sa industrijskim standardom. Međutim, s obzirom na nedavne vesti o tome da Apple razmatra povećanje cene iPhone-a zbog troškova proizvodnje, ne bi trebalo da vas iznenadi značajno povećanje cene Pro 3 u bliskoj budućnosti.

Očekuje se da će Apple AirPods Pro 3 zadržati ikoničan dizajn svojih prethodnika, sa prepoznatljivim elegantnim izgledom sa zamjenjivim vrhovima za uši i intuitivnim dodirnim kontrolama. Značajno unapređenje je prelazak na USB-C kućište za punjenje, usklađujući se sa globalnim standardima i poboljšavajući korisničku praktičnost.

Neke glasine sa Android Authority i Phone Arena sugerišu da se inovacije Apple-a proširuju na funkcije usmerene na zdravlje, potencijalno uključujući praćenje raspoloženja, testove sluha i praćenje telesne temperature, integrišući wellness u iskustvo slušanja.

Dodatno, ispod haube, uvođenje novih H3 i U2 čipova moglo bi ponuditi unapređenja u zvuku, aktivnom poništavanju buke i povezivanju. Plus, kompatibilnost sa iOS 17 osigurala bi besprekornu integraciju sa Apple-ovim ekosistemom, održavajući funkcije poput prostornog zvuka i automatskog prebacivanja uređaja. Veruje se da su AirPods Pro 3, sa ovim nadogradnjama, spremne da redefinišu standarde bežičnih slušalica. Ali naravno, kao i uvek, dok ne čujemo od Apple-a, treba uzeti sve što pročitate sa zrncem soli.

Pročitajte i:  Apple uvodi AirPlay u hotelskim sobama 

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,