BIZIT plus

Kako da vidite nivo baterije na Apple Watch-u i AirPods uređajima na iPhone-u

Svakodnevno koristimo razne dodatke uz naše iPhone uređaje.

PCPress.rs Image

Da li je vaša baterija OK?

Apple iPhone ima poseban vidžet koji prikazuje procenat baterije četiri ili više uparenih uređaja Bilo da se radi o Apple Watch-u, fitnes narukvici, AirPods slušalicama ili Bluetooth zvučniku, provera nivoa baterije na uparenim uređajima pre nego što se potpuno isprazne je neophodna. To je zato što ne želite da vam se AirPods potpuno isprazne ili da vašem Apple Watch-u nestane energije dok proveravate vreme na njemu.

Pa, vidžeti na iPhone-u su sjajan način da brzo proverite informacije i obavite razne zadatke, uključujući i proveru procenta baterije na uparenim uređajima. Apple vam omogućava da pregledate nivo baterije četiri ili više uparenih uređaja putem vidžeta.

Hajde da vidimo kako možete da prikažete vidžet “Batteries” na početnom ekranu vašeg iPhone-a kako biste ga lako pratili i sprečili da vam baterija na uparenim uređajima presuši.

Korak 1: Otključajte svoj iPhone i ostanite na početnom ekranu.

Pročitajte i:  Apple i Epic Games: Borba se nastavlja

Korak 2: Pritisnite i držite prstom prazno područje na ekranu kako biste otvorili stranicu za uređivanje. Kada to uradite, sve aplikacije na početnom ekranu će početi da se pomeraju.

Korak 3: Sada, dok ste u režimu za uređivanje, dodirnite ikonu Plus u gornjem levom uglu kako biste otvorili meni sa vidžetima.

Korak 4: Pomaknite se nadole i potražite vidžet “Batteries” i dodirnite ga.

Korak 5: Izaberite vrstu vidžeta. Postoje tri opcije, prva zapravo ne prikazuje informacije. Druga i treća vrsta vidžeta prikazuju procenat baterije na uparenim uređajima. Dakle, izaberite bilo koju od njih.

Korak 6: Nakon što izaberete vidžet, trebalo bi da se pojavi na početnom ekranu vašeg iPhone-a. Možete ga dodirnuti i držati kako biste ga premestili gde god želite. Sada ćete moći da vidite procenat baterije svih uparenih dodataka.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: