BIZIT plus

Kućište za punjenje AirPods Pro slušalica dobiće USB-C konektor, dok će AirPods Max sačekati

Nov izveštaj koji tvrdi da ima sve detalje o Apple-ovom nadolazećem događaju kaže da će “Wonderlust” uključivati prvo kućište za punjenje AirPods Pro slušalica sa USB-C konektorom. 

PCPress.rs Image

USB-C neće doći na druge modele AirPods slušalica do 2024.

Apple predstavlja svoju liniju iPhone 15 uređaja 12. septembra 2023. godine, i prema Bloombergu, takođe će lansirati prvu verziju AirPods slušalica sa USB-C konektorom.

Kako iPhone prelazi sa Lightning na USB-C punjenje, tako će i trenutna verzija AirPods Pro slušalica isto uraditi, kao što je već ranije najavljeno. To znači da će kućište za bežično punjenje koje dolazi uz AirPods Pro preći na USB-C, bez potrebe za inženjerskim hakom.

USB-C neće doći na druge modele AirPods slušalica na ovom događaju. Međutim, očekuje se da će se i jeftini AirPods i skuplji AirPods Max prebaciti na USB-C 2024. godine. Što se tiče ažuriranja AirPods Pro slušalica na Apple-ovom događaju 12. septembra, ne čini se da će biti drugih hardverskih promena, osim promene u načinu punjenja. Bloomberg navodi da će, ipak, biti ažuriranja softvera.

Pročitajte i:  Apple se brani pred Evropom

Među njima će biti i nova “Awareness” funkcija, gde će AirPods Pro automatski stišavati muziku kada ljudi počnu da govore korisniku.

Apple će takođe omogućiti korisnicima da stišaju ili uključe zvuk direktno na AirPods slušalicama.

Bloomberg takođe navodi da postoje nove funkcije za praćenje zdravlja putem AirPods slušalica, ali ne očekuje da će one biti najavljene na ovom događaju.

Izvor: Appleinsider

Facebook komentari: