BIZIT plus

Apple besplatno postavio online plan proizvodnje i dizajna Apple Face Shield-a

Apple je već podelio dokument u kojem se pojašnjava njihov Face Shiled dizajniran za medicinske radnike. Sada, kompanija je podelila drugi dokument u kojem objašnjava kako ljudi i kompanije mogu da naprave svoje zaštite za lice.

PCPress.rs Image

Apple je uz dokument izdao i upozorenje:

“Ova uputstva trebalo bi da budu korišćena od strane stručnjaka. Proizvodnja zaštita za lice zahteva profesionalan nivo ekspertize u proizvodnji i dizajnu, i trebalo bi da samo da bude urađeno od strane profesionalnih inženjera ili mašinskih radnika u okruženju fabrike za proizvodnju.”

Kako izmisliti toplu vodu

U samom dokumentu, kompanija objašnjava koji su sve materijali potrebni da bi se napravio štit za lice, kao i alternative ukoliko određeni materijali nisu na raspolaganju. Takođe, možete i preuzeti detaljne fajlove za dizajn koje je Apple koristio za svoj štit, premda ovde zaista nema ničeg revolucionarnog u odnosu na klasičnu opremu ovog tipa.

Cilj Američke kompanije sa novim sajtom ovde je očigledno bio da naprave da bude što je lakše moguće ljudima ali i kompanijama da naprave štitnike za lice za medicinske radnike. Apple takođe nudi podršku svima kojima ona potrebna u vezi sa pravljenjem štitova i poziva da svoje upite pošalju na faceshieldmake@apple.com.

Pročitajte i:  Apple razvija personalnog kućnog robota

Apple CEO TIm Cook ranije je najavio da će Apple praviti svoj Face Shield, kada je rekao da kompanija planira da pošalje preko milion nedeljno zdravstvenim radnicima u SAD, eventualno i u drugim zemljama.

Izvor: 9to5mac

Facebook komentari: