Apple besplatno postavio online plan proizvodnje i dizajna Apple Face Shield-a

Apple je već podelio dokument u kojem se pojašnjava njihov Face Shiled dizajniran za medicinske radnike. Sada, kompanija je podelila drugi dokument u kojem objašnjava kako ljudi i kompanije mogu da naprave svoje zaštite za lice.

PCPress.rs Image

Apple je uz dokument izdao i upozorenje:

“Ova uputstva trebalo bi da budu korišćena od strane stručnjaka. Proizvodnja zaštita za lice zahteva profesionalan nivo ekspertize u proizvodnji i dizajnu, i trebalo bi da samo da bude urađeno od strane profesionalnih inženjera ili mašinskih radnika u okruženju fabrike za proizvodnju.”

Kako izmisliti toplu vodu

U samom dokumentu, kompanija objašnjava koji su sve materijali potrebni da bi se napravio štit za lice, kao i alternative ukoliko određeni materijali nisu na raspolaganju. Takođe, možete i preuzeti detaljne fajlove za dizajn koje je Apple koristio za svoj štit, premda ovde zaista nema ničeg revolucionarnog u odnosu na klasičnu opremu ovog tipa.

Cilj Američke kompanije sa novim sajtom ovde je očigledno bio da naprave da bude što je lakše moguće ljudima ali i kompanijama da naprave štitnike za lice za medicinske radnike. Apple takođe nudi podršku svima kojima ona potrebna u vezi sa pravljenjem štitova i poziva da svoje upite pošalju na faceshieldmake@apple.com.

Apple CEO TIm Cook ranije je najavio da će Apple praviti svoj Face Shield, kada je rekao da kompanija planira da pošalje preko milion nedeljno zdravstvenim radnicima u SAD, eventualno i u drugim zemljama.

Pročitajte i:  Kada stižu redizajnirani MacBook Pro od 14 i 16 inča?

Izvor: 9to5mac

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , ,