Data centri 2024

LG prikazao dizajn Velvet telefona i potvrdio Snapdragon 765

Novi LG Velvet je prvi telefon iz Velvet linije telefona za koji se veruje da će zameniti LG G seriju. Već je prikazan na teaser fotografijama, a sada su te fotografije potvrđene kao zvanične, te je izbačen i teaser video.

PCPress.rs Image

LG Velvet iz svih uglova

U drugim tizer fotografijama ali i videu ispod možemo da vidimo da LG Velvet ima 3.5mm ulaz za slušalice i stereo zvučnike. Na samom uređaju imaju tri seta tastera – dugme za uključivanje uređaja, zatim za pojačavanje i smanjivanje tona, i posebno dugme za digitalnog asistenta. SIM kartica je postavljena na gornjem delu rama sa USB-C portom koji je na već tradicionalnom donjem delu uređaja.

PCPress.rs Image

Na kraju, lako je uočljiv zarez u obliku slova U, a telefon dolazi u 3 boje: Aurora Bela, Aurora Siva, i Aurora Zelena. LG naziva završnu obradu “Velvet Touch”.

PCPress.rs Image

Neke od fotografija prikazuju Qualcomm Snapdragon 765 logo u donjem levom uglu, što vrlo govori o tome da će nova serija biti pokretana tim procesorima iz gornjeg srednjeg segmenta.

Kada su kamere u pitanju, pretpostavlja se da će uređaj imati glavnu kameru od 48MP, bateriju od 4,000mAh, i podršku za LG Dual Screen. Veličina ekrana će navodno biti između 6.7 i 6.9 inča, što će ovaj uređaj činiti posve velikim. Takođe, s obzirom da će ga pokretati Snapdragon 765 sa integrisanim X52 modemom sa podrškom za 5G vrlo je jasno da će taj telefon podržavati novu generaciju protoka podataka.

PCPress.rs Image

Očekuje se da se telefon predstavi zvanično tokom sledećeg meseca. 

PCPress.rs Image

PCPress.rs Image

Izvor: xda-developers

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,