BIZIT plus

Apple Card neće podržavati kupovinu kriptovaluta i jailbreak-ovane uređaje

Ugovor s opštim uslovima korišćenja nove Apple-ove kreditne kartice otkrio je neke detalje o tome šta će, i pod kojim uslovima, s njom moći da se kupuje. Na stranicama banke Goldman Sachs, koja će ekskluzivno izdavati Apple-ovu novu kreditnu karticu Apple Card, pojavio se ugovor o korišćenju ove usluge i otkrio neke zanimljive detalje.

PCPress.rs Image

Apple bi svoju kreditnu karticu korisnicima trebalo da da na raspolaganje tokom ovog meseca, avgusta, a oni koji se na nju odluče imaće mogućnost kupovine, prikupljanja „cash back“ gotovine, ali će morati da plaćaju i prilično visoke kamate (13,24-23,24%) kakve su u SAD-u uobičajene. To su činjenice koje smo već znali i o čemu smo nedavno pisali na ovom sajtu, međutim Goldman Sachs je sada otkrio i neke druge uslove korišćenja.

Tako Apple Card neće biti moguće koristiti za kupovinu „novčanih ekvivalenata“ u koje su uvrstili kriptovalute, žetone za kockanje, srećke za lutriju i klađenje kao i druge slične transakcije. Jednu kreditnu karticu neće moći da koristi više osoba, već će svaka morati da bude povezana s jedinstvenim računom i iPhone-om, a taj iPhone (nije čudo) neće smeti da bude jailbreak-ovan.

Pročitajte i:  Odluka Apple da odustane od veb aplikacija za iPhone je pod lupom u EU 

PCPress.rs Image

Svi oni koji naprave neovlaštene izmene na softveru ili hardveru iPhone-a biće izbačeni iz programa korišćenja kreditne kartice Apple Card, stoji u pravilima korišćenja.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: