Apple Card bi trebalo da bude lansirana u avgustu

Početkom godine, Apple je najavio Apple Card, čime je kompanija htela da napravi svoju verziju tradicionalne kreditne kartice sa nekoliko izmena. Podržava je i Goldman Sachs, ali nažalost, Apple nije potvrdio kada će kartica biti lansirana. Kružile su glasine da bi to moglo da se desi ove nedelje, ali tu opciju sada možemo da odbacimo.

PCPress.rs Image

U novom izveštaju Bloomberg-a nagovešteno je da bi Apple Card mogla da bude lansirana tek početkom avgusta. Nisu pomenuti nikakvi konkretni datumi osim da će najverovatnije stići u prvoj polovini meseca. Kompanija je ranije tvrdila da će karticu lansirati na leto, tako da će lansiranje u avgustu omogućiti Apple-u da održi svoje obećanje.

Ne postoji način da se potvrdi da li je termin u avgustu stvaran, ali ima smisla. To je zato što je nedavno izdavanje iOS 12.4 beta verzije operativnog sistema predstavilo podršku za Apple Card, nagoveštavajući da je Apple spreman za lansiranje. Takođe su kružili izveštaji da su zaposleni u Apple-u već počeli da testiraju samu Apple karticu.

Pročitajte i:  Apple iPhone 16 Pro ima tanji okvir ekrana

Apple Card se hvali kao najpovoljnija potrošačka kreditna kartica na tržištu. Neće biti naknada za korišćenje, nema naknada za kašnjenje, a takođe će biti i nagrada u vidu povraćaja novca. Ovo znači 2% povraćaja od redovnih kupovina, a 3% od Apple kupovina. Trenutno je planirano da bude lansiran u SAD, ali je Goldman Sachs izrazio interes da potencijalno prošire njenu dostupnost.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,