Data centri 2024

Apple pokreće uslugu poslovnih alata za preduzeća

Kompanija Apple je najavila da pokreće uslugu poslovnih alata za preduzeća do 500 zaposlenih.

PCPress.rs Image

Apple uz biznis?

Ovakva najava dolazi u trenutku dok kompanije širom SAD traže nove načine upravljanja zaposlenima i tehnologijom sa udaljenog mesta. Usluga, koja je trenutno u beta testiranju, trebalo bi da bude potpuno objavljena na proleće 2022. godine. Pretplate počinju od 2,99 dolara mesečno.

Ova usluga će biti slična uslugama Apple-ovih rivala koji su više konkurentni u pružanju usluga alata preduzećima i školama, kao što su Google i Microsoft. Ove dve kompanije dominiraju na tržištu obrazovanja i poslovnih usluga. Zvanično poznata kao Apple Business Essentials, usluga uključuje Apple podršku 24/7 i iCloud skladište. Usluga će pomoći preduzećima u svemu, od podešavanja uređaja do uključivanja zaposlenih. Podrazumevaće aplikaciju koja omogućava zaposlenima da instaliraju radne aplikacije.

Usluga pretplate nudi tri stepena cena, prilagodljiv smeštaj najviše tri uređaja do 2 TB iCloud skladišta. Troškovi po korisniku kretaće se između 2,99 i 12,99 dolara mesečno.

Najava je takođe povezana sa Apple-ovim nastojanjem da proda više digitalnih usluga svojim klijentima, kao što su pretplate na video sadržaj i muziku.

Pročitajte i:  Apple je navodno pokušavao da poveže Apple Watch sa Android-om

Izvor: CNBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,