Računari i Galaksija

Apple pokreće uslugu poslovnih alata za preduzeća

Kompanija Apple je najavila da pokreće uslugu poslovnih alata za preduzeća do 500 zaposlenih.

PCPress.rs Image

Apple uz biznis?

Ovakva najava dolazi u trenutku dok kompanije širom SAD traže nove načine upravljanja zaposlenima i tehnologijom sa udaljenog mesta. Usluga, koja je trenutno u beta testiranju, trebalo bi da bude potpuno objavljena na proleće 2022. godine. Pretplate počinju od 2,99 dolara mesečno.

Ova usluga će biti slična uslugama Apple-ovih rivala koji su više konkurentni u pružanju usluga alata preduzećima i školama, kao što su Google i Microsoft. Ove dve kompanije dominiraju na tržištu obrazovanja i poslovnih usluga. Zvanično poznata kao Apple Business Essentials, usluga uključuje Apple podršku 24/7 i iCloud skladište. Usluga će pomoći preduzećima u svemu, od podešavanja uređaja do uključivanja zaposlenih. Podrazumevaće aplikaciju koja omogućava zaposlenima da instaliraju radne aplikacije.

Usluga pretplate nudi tri stepena cena, prilagodljiv smeštaj najviše tri uređaja do 2 TB iCloud skladišta. Troškovi po korisniku kretaće se između 2,99 i 12,99 dolara mesečno.

Najava je takođe povezana sa Apple-ovim nastojanjem da proda više digitalnih usluga svojim klijentima, kao što su pretplate na video sadržaj i muziku.

Pročitajte i:  Sud EU je odbacio pokušaj TikToka da zaustavi DMA antimonopolska pravila 

Izvor: CNBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,