BIZIT plus

Apple predstavio AirPods Max, svoje prve “preko-uva” slušalice

Apple je zvanično objavio nove slušalice, prve “over the ear – preko uva” u svom portfoliju, koje se odlikuju i potiskivanjem buke. AirPods Max nude aktivno potiskivanje buke, mogućnost podrške i povezivanja sa Siri digitalnim asistentom, a koštaju $549. Apple ističe da ove prilično skupe slušalice nude “neverovatan zvuk visoke vernosti”, adaptivan EQ i prostran zvuk uz aktivno potiskivanje buke.

PCPress.rs Image

“Sa modelom AirPods Max, donosimo mogično AirPods iskustvo sa zapanjujućim dizajnom “preko-uva” i zvukom visoke vernosti”, rekao je jedan od starijih rukovodilaca u Apple-u na predstavljanju slušalica. PCPress.rs Image

“Prilagođen akustički dizajn u kombinaciji sa H1 čipom i unapređenim softverom, omogućava AirPods Max da koriste zvuk iz kompjuterskog proračuna, kako bi doneo najbolje lično iskustvo slušanja.”

U kompaniji Apple ističu i jedinstven mehanizam kojim se slušalice povezuju s ramom, koji bi trebao da omogući ogroman dijapazon pokreta i prilagođavanja različitim oblicima glave i ušiju. Takođe, navode da je materijal od koga je izrađena unutrašnjost rama izuzetno prijatan za dugotrajno nošenje.

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari: