WhatsApp omogućio custom pozadine za svaki chat

Sada kada je lansirao poruke koje nestaju, WhatsApp pokušava da ovu zimu učini fantastičnom. Ne samo da su lansirali izbor novih pozadina i nalepnica, već je omogućeno prilagođavanje ćaskanja za grupe i pojedince. Ova poslednja funkcija vam omogućava da izaberete određenu pozadinu za svako ćaskanje ili pojedinačni kontakt, čime možete dati lični pečat svakom od ćaskanja.

nove whatsapp pozadine

Novi grafički dizajn u svetlim i tamnim tonovima

Aplikacija za dopisivanje u vlasništvu Facebooka je poboljšala izbor pozadina dodavanjem novih boja za podrazumevane pozadine „doodle“. Takođe je predstavio „nove, raznolike i ikonične slike prirode i arhitekture“ iz celog sveta kako bi bolje odražavao svojih 2 milijarde korisnika. Konačno, predstavljen je novi grafički dizajn u svetlim i tamnim tonovima.

Ako vam se sviđaju nalepnice, WhatsApp je olakšao pronalaženje omogućavajući vam pretraživanje pomoću teksta. emotikona ili pregledanje po kategoriji. Podstiče kreatore nalepnica da olakšaju ovaj postupak tako što ih označe emodžijima i tekstom. WhatsApp je takođe predstavio animiranu verziju svog popularnog paketa nalepnica Svetske zdravstvene organizacije (WHO) „Zajedno kod kuće“. Nove funkcije će početi da se objavljuju ove nedelje.

Pročitajte i:  Najnovije beta verzije WhatsApp-a za Android otkrivaju dve nove funkcije koje dolaze u aplikaciju 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: