Apple TV dodaje multiview za sportove uživo

Apple je danas dodao funkciju za više prikaza za gledanje sportova uživo na Apple TV 4K. Sada možete da gledate do četiri prenosa uživo. Ranije su opcije za više prikaza za Apple-ov set-top box bile ograničene na usluge trećih strana kao što su FuboTV, YouTube TV i March Madness strimove.

apple ukida apple tv hd

Apple TV+ korisnici imaju dodatne pogodnosti

Nakon odabira kompatibilnog meča, druge dostupne igre uživo će se pojaviti na dnu ekrana u aplikaciji Apple TV. Tamo možete da prilagodite da li da gledate jedan strim uočljivo ili dva do četiri meča na podeljenom ekranu. Pored toga, omogućava vam da izaberete koji zvuk ćete čuti, uključujući kućne radio emisije za MLS i izvore kod kuće ili u gostima za bejzbol petkom uveče. Konačno, možete da pređete na režim celog ekrana jednim klikom ako strim zahteva vašu potpunu pažnju.

MLS sezonska propusnica koštaće 15 USD mesečno kao pretplata za gledanje i korišćenje multiview-a. Apple TV+ pretplatnici plaćaju nešto manje od 13 USD mesečno ili 79 USD po sezoni. Pored toga, Apple nudi jednomesečnu probnu verziju za nove pretplatnike i pretplatnike koji se vraćaju do kraja oktobra. U međuvremenu, Friday Night Baseball je dostupan svim Apple TV+ pretplatnicima.

Pročitajte i:  Apple funkcija otkriva saobraćajne nezgode i pomaže policiji

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: