Izlazak Homeworld 3 pomeren za februar 2024. godine

Ljubitelji franšize Homeworld ipak neće videti lansiranje igre ove godine. Dugoočekivani nastavak Homeworld 2, naučno-fantastične strateške video igre u realnom vremenu objavljene 2003. godine, trebalo je da izađe 2022. pre nego što je njeno objavljivanje pomereno za prvu polovinu ove godine.

PCPress.rs Image

Prvi snimci igre za fanove stižu tokom leta

Sada je datum lansiranja Homeworld 3 pomeren za februar 2024. U svojoj najavi programeri su rekli da žele da isporuče igru koja je u skladu sa standardima koje su postavili njeni prethodnici. Nastavili su da im je potrebno više vremena da doteraju igru da bi u potpunosti ostvarili svoju viziju. Reakcije fanova na objavu na Twitter-u su do sada bile pozitivne, a većina njih podržava kompanije da odvoje vreme da to isprave.

Kompanije su takođe objavile proširenu verziju svog saopštenja na Gearbox-ovom web sajtu, gde su objasnile da Blackbird-ov potez da primeni četvorodnevnu radnu nedelju 2022. godine nije razlog zašto je datum izlaska igre ponovo pomeren. Za fanove koji jedva čekaju da vide kako napreduje razvoj, obećali su da će podeliti svoje najveće ažuriranje Homeworld 3 kasnije ovog leta.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: