Apple u naredne četiri godine otvara još tri prodavnice u Indiji

Apple je nedavno otvorio svoju prvu prodavnicu u Indiji koja je za kratko vreme postala hit.

PCPress.rs Image

Apple je u aprilu ove godine otvorio dve maloprodajne prodavnice u Indiji. Nedavni izveštaji pokazuju da su do sada obe prodavnice napravile promet od 22 do 25 miliona evra. Apple sada planira da proširi svoje prisustvo u ovoj zemlji.

Prema dostupnim izveštajima, Apple planira da u naredne četiri godine otvori, preseli i obnovi ukupno 53 prodavnica širom sveta. Osim toga, brend želi da proširi svoj maloprodajni lanac sa 27 novih prodavnica. A na azijsko-pacifičkom regionu Apple planira da udvostruči svoje prisustvo.

Kada je Indija u pitanju, Apple planira da otvori još tri fizičke prodavnice u narednih nekoliko godina. Planira se otvaranje u Mumbaiju i Delhiju. Kompanija je do sada napravili uži izbor lokacija za nove prodavnice i očekuje se da će 2025. godine biti otvorene dve podavnice a sledeće godine još jedna.

Apple trenutno beleži rekordnu prodaju na indijskom tržištu. Za samo par meseci Apple je ostvario rekord svih vremena u prihodima od iPhone. Čini se da je osvajanje Indije sledeći korak ovog giganta.

Pročitajte i:  Apple navodno istražuje partnerstvo sa Google-om za funkciju na iPhone-ima koju pokreće Gemini

Izvor: gimochina.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,