BIZIT plus

April – mesec za kupovinu multifunkcionalnih uređaja

Ukoliko imate potrebe za kvalitetnom kolor štampom velikog formata, a pride koristite skener, faks i napredne mogućnosti pametnih uređaja u sprezi sa kancelarijskim štampačem, evo idealne prilike da unapredite svoje poslovanje, kao i da uz PC Press dodatno uštedite.

PCPress.rs Image

Model Konica Minolta bizhub C227 je napredni multifunkcionalni A3 kolor uređaj koji omogućava štampu i kopiranje u koloru do A3 formata, skeniranje i direktno slanje na mail, ili snimanje u odgovarajući folder, kao i štampu direktno sa pametnih telefona/tableta.

Ovaj ozbiljni kancelarijski šampion poseduje Simitri HD tonere koji postiže odličan kvalitet otiska jer su čestice tonera ujednačene veličine u odnosu na konvencionalni toner. Time se postiže da otisci mogu biti odštampani na više različitih tipova medija, kao i dugotrajan otisak. Tu je i OpenAPI tehnologija koja omogućava programiranje uređaja za pristup različitim aplikacijama na eksternom serveru, kao i kreiranje procesa skeniranja za automatsko indeksiranje dokumenata ili priključenje uređaja na softver za kontrolu štampe.

PCPress.rs ImageŠtampa preko pametnog telefona ili iz oblaka

Aplikacija za mobilne telefone PageScope Mobile omogućava štampanje i skeniranje direktno sa pametnih telefona, tableta, kao i sa računara. Sa aplikacijama Mopria (Android uređaji) i AirPrint (iOS uređaji) povećava se produktivnost i efikasnosti bez dodatnih troškova. Sa Google Cloud Print rešenjem možete štampati dokumenta sa Android uređaja bez obzira gde se nalazite. Štampač je vezan za Google nalog i dovoljan je samo prolaz ka internetu da bi dokument bio poslat na štampu (nisu potrebni instalirani drajveri da bi dokument bio poslat na štampu).

Skenirane dokumente moguće je pretvoriti u Microsoft Office (PowerPoint, Excel i Word) kako bi korisnik mogao da menja dokumenta. Takođe, može se birati pet tipova PDF datoteka, uključujući Compact PDF, Encrypted PDF i Searchable PDF za arhiviranje i jednostavno pretraživanje unutar dokumenta.

PCPress.rs ImageBezbednost

Konica Minolta uređaji su sertifikovani u skladu sa ISO 15408 EAL3 standardom i IEEE 2600.1. Takođe, u standardu nudi autentifikaciju korisnika na samom uređaju putem korisničkog imena i lozinke (sa domena ili slobodno definisane), putem ID kartica ili putem biometrijskog očitavanja prsta korisnika.

Takođe, integrisan je i IWS, interni web servis koji omogućava prilagođavanje ekrana osetljivog na dodir prema potrebama korisnika. Na taj način moguće je postaviti logotip preduzeća na početni ekran ili povezati uređaj sa SharePoint servisima ili Google Cloud servisima, kao i postaviti procese kopiranja i skeniranja prema potrebama korisnika.

PCPress.rs ImageOsnovne prednosti Konica Minolta bizhub C227 modela su:

– Kolor ekran osetljiv na dodir
– Štampa sa mobilnih uređaja i tableta
– Sigurna štampa (Secure Print)
– Autentifikacija korisničkim imenom i lozinkom
– Mogućnost povezivanja čitača kartica
– NFC povezivanje (samo za Android)
– Gigabitna mrežna karta

Ukoliko poručite model tokom aprila meseca možete to uraditi u okviru akcijske ponude u vidu jedne od dve ponuđene konfiguracije:

Konfiguracija 1:
Uređaj + poklopac + postolje + poklon set tonera [kapacitet 21K]
Besplatna dostava
Cena: 1480 €

Konfiguracija 2:
Uređaj + automatski uvlakač + postolje + poklon set tonera [kapacitet 21K]
Besplatna dostava
Cena: 1750 €

PCPress.rs ImageUkoliko se odlučite za iplus ugovor imaćete dodatne pogodnosti:

– Do 60% uštede prilikom nabavke uređaja
– Garantni rok do 60 meseci
– Kompletna IT i tehnička podrška

– Dodatna softverska rešenja
– Redovno i vanredno održavanje uređaja
– Zamenski uređaj tokom dužih intervencija
– Praćenje statusa uređaja
– Dostava tonera i potrošnog materijala

Cena već od 500 €

Za čitaoce PC Press-a važi poseban popust od 5% na već snižene navedene cene.

Potrebno je da popunite kontakt formu nakon čega će vas kontaktirati neko iz kompanije Original, zastupnika kompanije Konica Minolta za Srbiju.

Facebook komentari: