Šarapova u bluetooth haljini

sharapova-dress Ruska teniserka Marija Šarapova poznata je ljubiteljima tehnologije i kao velika ljubiteljka i promoterka Sony Ericsson telefona. Svom PR portfoliju danas je dodala i promociju konceptualne bluetooth haljine (Bluetooth dress) napravljene po ideji Georgie Davies-a, studenta Londonskog modnog fakulteta (London College of Fashion). Kada je haljina “u bluetooth vezi” sa vašim telefonom, njeni LED ukrasi zasvetleće svaki put kada vas neko pozove ili vam pošalje SMS poruku.

Davies je izjavio Reuters-u da mu nije bila namera da blamira devojke koje se odluče da odenu ovu haljinu, već da im pomogne da ne propuste neki važan poziv. “Ako ste u pabu, nikada nećete čuti vaš telefon kako zvoni, ma kako glasan bio”, naglašava Davies.

Šarapova je u ovoj haljini pred fotografima (i gomilom radoznalih posmatrača) pozirala u izlogu jedne od luksuznih radnji u centru Londona.

sharapova-bluetooth-dressSa naše strane bismo dodali da haljina ipak nije za pabove iz dva veoma važna razloga. Najpre zato što će svaki poziv na mobilni privući mnoštvo neželjenih radoznalaca. Drugo (i verovatnije) je, da posle niza pića u pabu možete da budete u takvom stanju da vašu pažnju ne mogu da privuku ni reflektori, a ne nekoliko LED treptaljki.

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

Ipak bilo bi zanimljivo videti tu haljinu uživo, a devojkama koje bi baš želele da njihov budući dečko bude techno geek, toplo preporučujemo ovaj komad garderobe.

PC Press, izvori: Wired i Reuters

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,