Asbis: Novi gamer miševi kompanije Prestigio

PMSG1 Gamer Mice

Iz Prestigio riznice nam stiže nekoliko gejmerskih miševa koji će obradovati sve istinske gikove. Prestigio gaming miš PMSG1, sa svojim 5040 dpi senzorom, je sedam puta precizniji od konvencionalnih miševa. Zahvaljujući 1000Hz USB polling-u, obezbeđuje bržu povratnu informaciju između miša i kompjutera, pružajući ujedno konkurentnu prednost u bilo kojoj igri. Poseduje dugotrajno, keramičko podnožje za brze i precizne pokrete, macro mogućnosti, i prilagodljivu distribuciju težine do 29.4g, odvojive gumene držače kako bi se obezbedio idealan pokret ruke. PMSG1 poseduje potpuno prilagodljivu osetljivost i omogućuje izmenu DPI u trenutku igre. Miš poseduje 4-smerni scrolling točak, 7 operativnih režima i 9 tastera koji se mogu programirati kako biste izvršili što više akcija tokom igre. Idealan za dugotrajne sesije, ergonomičan dizajn PMSG1 pruža optimalan komfor. Dostupan je u italijansko-crvenoj, flamingo-žutoj i titanijum-sivoj boji.

Gamer MousePMSG2 poseduje brojne karakteristike koje obezbeđuju konkurentnu prednost tokom igre. Sa 5040 DPI senzorom, ovaj gejmer miš je približno sedam puta precizniji od konvencionalnih miševa. Sa polling brzinom od 500Hz, garantovana je velika brzina povratnih informacija između miša i vašeg računara. Poseduje potpuno prilagodljivu senzitivnost i omogućava izmenu DPI tokom igrice. PMSG2 karakteriše keramičko, dugotrajno postolje za brze i precizne pokrete. Takođe, poseduje i 7 operativnih režima i 6 tastera koji se mogu programirati kako biste izvršili što više akcija tokom igrice. Ergonomski dizajn miša pruža maksimalan komfor tokom produženih igračkih sesija. Dostupan je u italijansko-crvenoj, flamingo-žutoj i titanijum-sivoj boji.

Prestigio gamGamer Mouse PMSG3er miš PMSG3 odlikuju preciznost, bolja kontrola i brzina pokreta.
Zahvaljujući potpuno prilagodljivoj senzitivnosti, možete izmeniti DIP u trenutku igre dok zadržavate konkurentske prednosti. PMSG3 poseduje igrački softver koji će vam omogućiti brojna podešavanja. Poseduje i internet tastere, a ergonomski dizajn miša pruža neophodan komfor tokom dugotrajnih i napornih igrica.

Izvor: www.prestigio.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,