BIZIT plus

ASBIS: Prestigio Solutions Digital Signage

U današnjem poslovnom svetu, gde se tržište neprestano menja i uslovi postaju sve složeniji, Digital Signage ekrani su postali neizostavni alat za povećanje vidljivosti i prodaje, kao i za jačanje svesti o brendu.

PCPress.rs Image

Prestigio Solutions Digital Signage ekrani

Prestigio Solutions Digital Signage ekrani predstavljaju idealno rešenje za privlačenje pažnje kupaca i prikazivanje informacija na jasan i atraktivan način, čak i sa veće distance, zahvaljujući živopisnoj slici u sjajnoj UHD rezoluciji. Ovi ekrani omogućavaju brzo i jednostavno kreiranje digitalnih reklamnih kampanja, prikazivanje više promotivnih sadržaja u isto vreme i ostvarivanje dodatnog profita kroz prodaju digitalnog reklamnog prostora.

Prestigio Solutions Digital Signage ekrani pružaju impresivnu jasnoću slike i visok kontrastni odnos, čak i u uslovima slabe osvetljenosti. Ugrađeni zvučnici dodaju zvučni element vašem sadržaju, bez potrebe za dodatnom opremom. Za još interaktivniji doživljaj, Prestigio Solutions Digital Signage rešenja mogu biti nadograđena specijalizovanim Digital Signage softverom, omogućavajući kreiranje, upravljanje i distribuciju reklamnog sadržaja preko više ekrana u bilo koje vreme, kao i prikupljanje podataka o publici i analizu efikasnosti reklama.

PCPress.rs Image
Prestigio Solutions Video Wall

Prestigio Solutions nudi širok asortiman zidnih modela Digital Signage ekrana, uključujući veličine od 43″ i 55″, sa mogućnošću izbora između 18/7 i 24/7 radnih režima kako bi zadovoljili sve vaše poslovne potrebe. U ponudi su i impresivni Video wall ekrani, dostupni u veličinama od 49″ i 55″, sa izuzetno tankim ivicama u Dual Bezel varijantama (0,8 mm, 1,8 mm i 3,5 mm), koji pružaju neuporedivo iskustvo gledanja i impresivnu jasnoću slike, bilo da se koriste u prodajnim prostorima, hotelima, konferencijskim salama ili drugim poslovnim okruženjima.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

Sve više poslovnih lidera širom sveta biraju Prestigio Solutions kao partnera od poverenja za transformaciju prodajnih mesta i kancelarijskih prostora. Ova inovativna rešenja pružaju neograničene mogućnosti za promociju proizvoda, izgradnju brend lojalnosti i ostvarivanje dodatnih poslovnih beneficija, čineći Prestigio Solutions nezaobilaznim partnerom u poslovanju.

Prestigio Solutions Digital Signage totemi

Digital Signage totemi kompanije Prestigio Solutions su moderni i inovativni način reklamiranja i prikazivanja informacija.

PCPress.rs Image

Postaju sve popularniji u javnim prostorima poput tržnih centara, aerodroma i železničkih stanica. Ovaj tip digitalnih ekrana je efikasan način da se privuče pažnja prolaznika i promovišu proizvodi, usluge ili događaji.

Jedna od ključnih prednosti Digital Signage Totema kompanije Prestigio Solutions je njihova sposobnost da obezbede ažuriranja informacija u realnom vremenu. Osim toga, preinstalirani Digital Signage softver omogućava daljinsko upravljanje sadržajem na više uređaja, zakazivanje i pokretanje različitih reklamnih kampanja u određeno vreme tokom dana i obezbeđivanje analitičkih podataka.

Prestigio Solutions Digital Signage totemi su interaktivni, što je jedna od njihovih ključnih karakteristika. Oni imaju ugrađen računar s preinstaliranim Windows IoT operativnim sistemom i ekranom osetljivim na dodir, što korisnicima omogućava da imaju interakciju sa sadržajem koji se prikazuje. Ova funkcija je posebno korisna u prodajnim okruženjima, jer kupci mogu interaktivno da istražuju proizvode i pristupe dodatnim informacijama o njima.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije
PCPress.rs Image
43″ Tilted totem

Digital Signage totemi kompanije Prestigio Solutions dostupni su u dijagonalama ekrana od 43″ i 55″, kako za Indoor, tako i za Outdoor postavke. Ovi uređaji predstavljaju efikasan način da se pruži nezaboravno iskustvo kupovine i poveća angažovanost vaših kupaca. U isto vreme, oni predstavljaju inovativan i ekonomičan način reklamiranja i prikazivanja informacija za vašu kompaniju.

PCPress.rs Image

Brend Prestigio Solutions je u vlasništvu kompanije ASBIS. Istovremeno, ASBIS je i zvanični Prestigio Solutions distributer za Republiku Srbiju.

Za sve dodatne informacije i zahteve za ponudu, pišite nam na mejl infosales@asbis.rs ili pozovite +381113107700.

Korisne adrese: asbis.rs, prestigio-solutions.com

Facebook komentari: