BIZIT plus

Arhiv Steve Jobsa objavljuje besplatnu e-knjigu

Arhiv Steve Jobsa objavljuje novu besplatnu e-knjigu sa govorima, intervjuima i prepiskom suosnivača Apple-a, prema najavi na veb stranici arhive.

PCPress.rs Image

Pod nazivom Make Something Wonderful: Steve Jobs, po njegovim rečima, knjiga će sadržati Jobsovu perspektivu o „njegovom detinjstvu, o pokretanju i izbacivanju iz Apple-a, o njegovom vremenu sa Pixar-om i NeXT-om, i o njegovom konačnom povratku u kompaniju koja je započela sve“, kaže arhiv. Knjiga (koju arhiv tehnički naziva „digitalnom knjigom“) će takođe sadržati uvod Jobsove udovice, Laurene Powell Jobs.

Make Something Wonderful je prvo veliko izdanje iz arhive od najave u septembru. Jedan od njih je sa internog sastanka u Apple-u, gde kaže da je citat koji je inspiracija za naslov knjige: „Jedan od načina na koji verujem da ljudi izražavaju svoju zahvalnost ostatku čovečanstva je da naprave nešto divno i iznesu to tamo.”

Make Something Wonderful biće objavljen na „digitalnim platformama“ 11. aprila, stoji na veb stranici knjige. U nastavku, arhiv obećava da će biti budućih „digitalnih izložbi, programa i stipendija“. U februaru, arhiva je podelila fotografiju iz 1984. na kojoj Jobs gleda kako neko koristi tada novi Macintosh.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,