BIZIT plus

Ashwalkers – simulacija preživljavanja sa 34 moguća kraja

Ashvalkers je otvoreni simulator preživljavanja postavljen 200 godina nakon što je velika vulkanska katastrofa poharala planetu Zemlju, ostavljajući je neplodnom i pokrivenom mećavama sive prašine. Na putovanju do Kupole, postapokaliptične utopije na ivici sveta, igrači upravljaju četom istraživača: Petrom, Sinh, Kali, i Nadir.

PCPress.rs Image

Ashwalkers – mračna laboratorija apokalipse

Ashwalkers karakteriše izrada, upravljanje resursima, sistemi preživljavanja i mnoštvo poziva za međuljudske i moralne procene, a sve ovo dovodi do jednog od 34 moguća kraja. Izbor igrača je osnovna mehanika igre. Za autore ona predstavlja više laboratoriju nego distopijsku priču. Ako je to tačno, Ashwalkers je najmračnija laboratorija sa ove strane apokalipse.

Igra je prekrivena oblacima pepela, neprestano se kovitlajući i slojevita na ekranu poput starog filmskog koluta. Oštri crni obrisi i crvene brizge krvi ističu inače zasićeno okruženje. U međuvremenu, zvučna pesma Ashwalkers polako se gradi na sebi u elektronskim talasima, na kraju zarobljavajući igrače u teškoj audio atmosferi. Ashwalkers izlazi za PC u aprilu i već sada je dostupna na Steam-u. Kritičari očekuju da ovo bude totalni hit u svom žanru, a na igračima je da daju konačni sud o tome.

Pročitajte i:  Steam olakšava deljenje biblioteka, ali postoji rizik od zabrane zbog varanja

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: