Data centri 2024

Assassins Creed Valhalla na 60 fps? Možda…

Assassin’s Creed Valhalla je naslov za konzole budućnosti, a u planu je da izađe na tržište u oktobru ove godine za PS5 i PS4. Međutim, da li to znači da će ova igra raditi na 60 frejmova u sekundi ukoliko se na njihovom konkurentu očekuje da radi na standardnih 30? Na sajtu kompanije Microsoft ozvaničeno je da će postojati 4K podrška za Xbox Series X, a to je potvrđeno i u Ubisoft-u.

PCPress.rs Image

Nekome 30 frejmova, nekome (možda) više

“Trenutno, možemo da garantujemo da će Assassin’s Creed Valhalla raditi na makar 30 frejmova u sekundi (na Xbox Series X), rekao je tada zvaničnik. “Osim toga Valhalla će se brže učitavati, imati unapređenu grafiku što je omogućeno uz Xbox Series X, a jedva čekamo da vidimo kako će izgledati taj prelepo urađeni svet u neverovatnoj 4K rezoluciji.” 

Iako je naslov još uvek u fazi razvoja, neki detalji su poznati, međutim zbog tajnosti procedura kompanije Sony, ni Ubisoft nije preterano otkrivao detalje vezane za ovaj naslov na PS5 verziji, tako da ljubiteljima serijala i vrhunski urađenih igara ostaje da još malo pričaju.

Pročitajte i:  PS5 Pro stiže tokom praznične sezone  

Neki su se bunili kada je izašao premijerni trejler, kritikujući da praktično ništa nije otkriveno kada je gejmplej u pitanju, već se sve završavalo na gomili prerenderovanih videa koji nemaju mnogo veze sa onim što igrač stvarno radi u igri. Kako god, nema sumnje da će u dogledno vreme biti otkriveno mnogo novih detalja, baš kao što je to bio slučaj i sa prethodnim Assassin’s Creed igrama.

Izvor: pushsquare

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,