Asseco SEE iz Beograda Microsoft partner godine

Dvanaest hiljada ljudi iz 125 zemalja sveta okupilo se u Vašingtonu na Microsoftovoj Svetskoj partnerskoj konferenciji. Pred devet hiljada partnera, visoki predstavnici Microsofta prenosili su usmerenje kompanije ka „cloud“ računarstvu i mogućnosti koje stvara za unapređenje poslovanja i povećanja prihoda partnera i njihovih korisnika. Tom prilikom predstavljena je nova cloud opcija -Windows Azure platforma – namenjena velikim provajderima i kompanijama.

MSFT-Asseco Stiv Balmer, CEO Mikrosofta, istakao je ključnu ulogu koju će partneri imati u prelasku celokupne IT industrije na cloud računarstvo, što u krajnjem ishodu treba da utiče i na poboljšanje ekonomija i stvaranje novih radnih mesta u zemljama širom sveta.

U okviru konferencije, koja je jedinstvena prilika za razmenu iskustva sa partnerima, dodeljenje su i godišnje nagrade u više kategorija. Kompanija Asecco South Eastern Europe iz Beograda osvojila je dve važne nagrade. Izabrana je za Microsoft partnera godine u oblasti “Custom Development Solutions, Smart Client Development” i za srpskog partnera godine.

Asseco SEE je izradio rešenja koja su odličan primer vrednosti koja se postiže korišćenjem pune palete Microsoft proizvoda i postigao zadovoljstvo klijenata koje je rezultat ovih napora. Microsoft nastoji da svojim partnerima pruži inovativne platforme, poput cloud computing, pomoću kojih mogu da unaprede svoje poslovanje” izjavio je generalni direktor Microsoft Srbija Vladan Živanović.

Pročitajte i:  ASUS predstavio ASUS Vivobook S 15, prvi Copilot+ PC sa Windows 11 AI podrškom

Custom Development Solutions partneri, među kojima je Asecco SEE, isporučuju visoko-prilagođena rešenja koja klijentima omogućavaju integraciju postojećih sistema sa novim tehnologijama, ili razvoj već postojećih Microsoft rešenja koja klijent koristi u svojoj poslovnoj praksi.

“Ponosni smo što je Microsoft još jednom prepoznao naš inovativan i intenzivan rad na bankarskom softveru a razvoj “Experience” platforme izabrao za  Microsoft Partner Awards nagradu. Za Asseco SEE tim je izuzetno važno što su naša zajednička dostignuća priznata u ovako širokim međunarodnim okvirima” izjavio je Miodrag Mirčetić, predsednik Upravnog Odbora Asseco SEE d.o.o Beograd.

Microsoft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,