Ikotek

Asus Essence III dobitnik EISA nagrade

Essence III, vodeći Asusov model USB digitalno-analognih konvertera (DAC) osvojio je nagradu „European Imaging and Sound Association (EISA) European USB DAC“ za 2014-2015. godinu.

Essence-III

EISA je jedinstvena asocijacija 50 specijalizovanih časopisa za Hi-Fi zvuk, kućne bioskope , ozvučenje automobila, mobilne elektronike, fotografije i videa iz 20 evropskih zemalja, a godišnje EISA nagrade se dodeljuju proizvodima koji donose najnaprednije tehnologije , poželjne karakteristike, inovativan dizajn , korisničku ergonomiju i dobar odnos cene i pruženog kvaliteta.

ASUS Essence III je vodeći model USB digitalno-analognih konvertera (DAC) i pojačala za slušalice stvoren da odgovori na potrebe najzahtevnijih audiofila. Podržava Direct Stream Digital (DSD) reprodukciju, podržava i DSD64 i DSD128 kodiranje.

“Essence III poseduje funkcije koje su obično rezervisane za pojačala za slušalice najvišeg ranga. Njegove performanse su odlične i zvuk čist kao i njegova tehnologija, a realističan i ubedljiv zvuk ga stavlja ispred tradicionalnih favorita u Hi-Fi segmentu”, rekao je predsednik EISA-e Žorž Gonkalves.

Za više informacija o Essence III uređaju posetite www.essence-hifi.com.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ASUS ROG Ally: Nova mladost ručnih gejming konzola
SBB

Tagovi: , ,