TrendMicro

ASUS laptopovi sa desetom generacijom Intel Core procesora u prodaji

Dobra vest za poklonike modernih tehnologija – laptopovi kompanije ASUS sa desetom generacijom Intel Core procesora su već u prodaji u Srbiji!

PCPress.rs Image

 

Svi vrlo dobro znamo koliko znači nova generacija mobilnog hardvera – sa svežim čipovima stižu bolje performanse, manje zagrevanje, optimizovanija potrošnja, uz pregršt noviteta i sofisticiranih stavki koje upućenijim korisnicima mogu puno da znače. Tako je i sa desetom generacijom Intel Core procesora, kodne oznake Comet Lake. Računari sa ovim procesorima se već isporučuju, a među prvima je na tržište Srbije svoje laptopove doneo ASUS. Tako njegove nove uređaje možete pronaći u domaćim šopovima.

Trenutno su u ponudi ponajviše najatraktivniji i najtraženiji laptopovi iz ZenBook serije, koji su istovremeno i najzanimljiviji, budući da donose jedinstven odnos performansi, kvaliteta i lakog prenošenja koji su ih svrstali među najtraženije laptopove na svetskom nivou. Da ne ostane sve samo na ZenBook seriji, ASUS se postarao i VivoBook S532 modelom nove generacije, koji im “pravi društvo” u ovom segmentu. Naravno, na tome se neće stati, i u narednom periodu se očekuje da VivoBook, ROG i druge serije ASUS laptopova takođe dobiju svoje iteracije sa desetom generacijom Intel Core procesora.

Pročitajte i:  ASUS laptopi za 2022. godinu predvode tržište uz najnovije Intel procesore

PCPress.rs Image

Svi modeli koje možete pronaći na linkovanim stranama su u prodaji i mogu se odmah poručiti. Nove modele možete pronaći ovde, a uskoro se očekuje da ponuda bude proširena i u drugim serijama popularnih ASUS prenosnih računara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,