ASUS predstavio avangardne laptopove

P9100036 Nova serija NX90 ASUS multimedijalnih laptopova i zvanično je predstavljena 17.septembra. Pored serije NX90, prikazan je i eko laptop iz Bamboo serije. Skupu, koji je otvorio Milos Vujic, ASUS Product Manager za Srbiju, prisustvovali su brojni renomirani mediji i partneri.
ASUS NX90
Ono što izdvaja ovu seriju multimedijalnih laptopova od drugih su izgled, uzbuđenje i osećaj luksuza, kao i performanse. Ovaj notebook računar karakterišu jedinstvena forma i napredne tehnologije koje su u njemu implementirane. Vrhunski zvuk obezbeđuje ASUS SonicMaster tehnologija razvijena u saradnji sa kompanijom Bang Olufsen ICEpower. Novi ASUS NX90 multimedijalni laptop sa 18,4” ekranom, opremljen je veoma moćnim komponentama, Core™ i7 procesorom i NVIDIA GeForce GT 335M grafikom.
Dizajn se svakako ističe zahvaljujući novom sistemu od dva touchpad-a koji se nalaze levo i desno od tastature, i u mnogome olakšavaju posao.
ASUS Bamboo kolekcija
Serija inspirisana prirodom, dizajnirana sa stilom. Bamboo serija je proistekla iz ASUS Green koncepta koji za cilj ima stvaranje “Zelenih“tehnoloških proizvoda. Odličan dizajn i ekološka orijentisanost nisu jedine prednosti ovog laptopa. Implementirane su najnovije tehnologije, počev od moćnih procesora, preko USB 3.0 i Bluetooth 3.0. Asus Bamboo laptop karakterišu i dve grafičke karte objedinjene Optimus tehnologijom koja smanjuje potrošnju i time dodatno utiče na zaštitu okoline. Isporučuje se sa originalnim Windows 7 operativnim sistemom. Ono što ga čini posebnim jeste konstrukcija napravljena od bambusovog drveta. ASUS Bamboo bez sumnje pruža perfektnu kombinaciju tradicionalnog zanatstva i moderne tehnologije.
“Nove serije notebook-ova, predstavljaju potpuno novi koncept, koji će svojim elegantnim izgledom, i performansama, obogatiti stil korisnika bez obzira na profesiju. Regionalna kancelarija ASUS-a namerava da kroz svoj portfolio klijenata, u budućem periodu, predstavi pomenute proizvode svim kupcima u Srbiji .“- izjavio je Miloš Vujić.

Pročitajte i:  Prvi put kod nas: ASUS ProArt kreativni skup

Izvor: ASUS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,