BIZIT plus

Beogradski sajam: Bezbednost, zaštita, prevencija i reagovanje

sajam U periodu od 14.-18. septembra Beogradski sajam je bio domaćin dve značajne manifestacije: prva je Sajam zaštite imovine, lica i poslovanja (ISEC) a druga je Expo 112, sajam posvećen zaštiti, prevenciji i reagovanju u hitnim slučajevima.
Posetioci Sajma su mogli da pogledaju najnovija rešenja iz oblasti bezbednosti i zaštite nekih od najuspešnijih preduzeća u ovoj branši: Vucomm, IP Way. Master CCTV, Alarm informatika i mnoge druge. Veoma zapažen bio je štand Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, kao i predstavljanje noviteta u ovom preduzeću.
Veliko interesovanje na Sajmu Expo 112, izazvalo je saopštenje o novom telefonskom broju 112, koji će zameniti dosadašnje 92, 93 i 94. Ovaj broj se koristi u svim zemljama Evropske Unije.
Sva dešavanja na Sajmu, posetioci su mogli da prate na Mitsubishi video zid-u, koje je u saradnji sa Siemens-om, postavila firma Division. Video wall sistemi su izrađeni u LCD I DLP cube tehnologiji, uz pomoć kojih je moguće pratiti više parametara istovremeno – moguće je pratiti i kontrolisati video nadzor, proces dinamičnih aktivnosti ili operacija u koje je uključen video sadržaj, podaci, informacije ili resursi.

Pročitajte i:  1Password: Biometrijski ključ stiže na Android

Izvor: Beogradski sajam, Division

Facebook komentari: