Atos planira da preuzme Siemens Convergence Creators

Atos, globalni lider na području digitalne transformacije, objavio je plan za preuzimanje kompanije Siemens Convergence Creators GmbH (CVC), koja omogućava rešenja digitalne transformacije u različitim industrijama na globalnom nivou.

PCPress.rs Image

Visoko kvalifikovani inžinjeri, te 800 zaposlenih u CVC-u, omogućavaju isporuku softverskih rešenja na području mrežnih komunikacijskih tehnologija, upravljanja uslugamama i korisnicima, nacionalne sigurnosti, multimedijalnih, te kosmičkih tehnologija.

Sa fokusom na inovativne R&D (Research and development) projekte i rešenja po principu “ključ u ruke”, CVC bi trebalo da ubrza Atosov tehnološki napredak, uvođenjem specifičnog softverskog i hardverskog intelektualnog vlasništva, čime će bitno osnažiti Atos-ova mrežna sigurnosna i komunikacijska rešenja. Ove kombinovane ponude ojačaće Atosovu sposobnost isporuke najkritičnijih sistema i aplikacija, istovremeno povećavajući udeo u telekom tržištu i omogućavajući pristup tržištima visokog rasta, kao što su satelitska i civilna vazduhoplovna industrija.

Zatvaranje transakcije  očekuje se krajem decembra 2017. godine, nakon konsultacija sa sindikatom radnika, te odobrenja odgovorne uprave.

Izvor: GlobeNewswire

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei predstavio Laboratoriju za inovacije u oblasti digitalnih finansija i bezbednosti - Fin²Sec
SBB

Tagovi: , , , , , , ,