Data centri 2024

Atos planira da preuzme Siemens Convergence Creators

Atos, globalni lider na području digitalne transformacije, objavio je plan za preuzimanje kompanije Siemens Convergence Creators GmbH (CVC), koja omogućava rešenja digitalne transformacije u različitim industrijama na globalnom nivou.

PCPress.rs Image

Visoko kvalifikovani inžinjeri, te 800 zaposlenih u CVC-u, omogućavaju isporuku softverskih rešenja na području mrežnih komunikacijskih tehnologija, upravljanja uslugamama i korisnicima, nacionalne sigurnosti, multimedijalnih, te kosmičkih tehnologija.

Sa fokusom na inovativne R&D (Research and development) projekte i rešenja po principu “ključ u ruke”, CVC bi trebalo da ubrza Atosov tehnološki napredak, uvođenjem specifičnog softverskog i hardverskog intelektualnog vlasništva, čime će bitno osnažiti Atos-ova mrežna sigurnosna i komunikacijska rešenja. Ove kombinovane ponude ojačaće Atosovu sposobnost isporuke najkritičnijih sistema i aplikacija, istovremeno povećavajući udeo u telekom tržištu i omogućavajući pristup tržištima visokog rasta, kao što su satelitska i civilna vazduhoplovna industrija.

Zatvaranje transakcije  očekuje se krajem decembra 2017. godine, nakon konsultacija sa sindikatom radnika, te odobrenja odgovorne uprave.

Izvor: GlobeNewswire

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Turski borbeni avion KAAN završio prvi let 
SBB

Tagovi: , , , , , , ,