ASUS Zenbook

Battlefield Mobile beta stiže ove jeseni za Android

Od aprila EA radi na samostalnoj mobilnoj verziji svojih popularnih Battlefield igara koje planira da izda tokom 2022. godine. Ove nedelje izdavač je podelio nove detalje o nadolazećem naslovu.

Battlefield Mobile beta stiže ove jeseni za Android

Battlefield Mobile ne podržava verzije igre za konzolu i računar

EA planira da ove jeseni započne beta testiranje Battlefield Mobile-a sa nizom manjih testova koji uključuju igrače u Indoneziji i na Filipinima koji poseduju Android uređaje. Kompanija je navela da će sa nastavljanjem testiranja, povećati obim ovih testova, i dodati nove regione. Početni beta test će sadržati samo jednu mapu koja se zove Grand Bazaar i Conquest režim igre.

Kompanija je obećala da će podeliti više detalja o drugim mapama i opcijama pre datuma izlaska Battlefield Mobile-a 2022. godine. U međuvremenu, EA je potvrdio da će igra biti besplatni naslov koji će uključivati samo kozmetičke dodatke koji se mogu zaraditi putem izbornih sezonskih borbenih propusnica. Battlefield Mobile neće podržati ukrštanje između bilo koje Battlefield verzije za konzolu ili računar jer je igra napravljena isključivo za mobilne uređaje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.