BIZIT plus

BeanZ café: put do šoljice premium espresa nikad nije bio lakši!

Da li ste znali da se kafa koju gaje farmeri iz dalekih predela nalazi na samo par klikova od vašeg nepca? Espreso je mnogima prava mera buđenja i dobrog dana. Bilo da pravite predah od posla, uživate u lokalnom kafiću s dragim ljudima ili počinjete jutro uz nju, BeanZ je pravi saveznik za svaku priliku.

PCPress.rs Image

Fotografija preuzeta sa beanzcafe_serbia

Ono što ovu kafu čini posebnom jeste njeno jedinstveno poreklo. U svako zrno utkani su iskustvo i trud farmera iz predela Brazila, Indije, Nikaragve, Kolumbije i Tanzanije. Svi oni, za vas, unose svu ljubav koju prema njoj neguju generacijama. Prirodno gajene i neprocesuirane, namenjene su svima onima koji znaju koliko vredi jedna šoljica vrhunskog espresa.

Kako bi ugođaj bio potpun, u samo par poteza možete doći do svoje šoljice zadovoljstva savršene arome koja će vam upotpuniti dan. Zato je Beanzcafe.co.rs koncipiran tako da bude prodajnog karaktera i da olakša i pojednostavi svim korisnicima proces kupovine i informisanja o samom proizvodu.

Na samom sajtu, osim što možete kupiti kafu raznovrsnog porekla, nalaze se i koraci za lako pripremanje vašeg omiljenog espresa. A kako bi se stvorio osećaj zajedništva i pripadnosti, na sajtu se nalazi i opcija komuniciranja s drugim korisnicima u cilju deljenja utisaka sa ostalim ljubiteljima kafe.

PCPress.rs Image

Foto: PC Press

levo: Srđan Marković, Digital media & Ecommerce manager, desno: Danijela Kudrić

O posvećenosti tima iz Strauss Adriatic kompanije koji u prvi plan stavljaju svoje potrošače govori i prestižna nagrada koju su nedavno osvojili u okviru već tradicionalne manifestacije pod nazivom „Top 50 2022“.

A ove godine, žiri sastavljen od šest stručnih članova koji su svojim poslovnim i ličnim afinitetima usko povezani sa online svetom, odlučio je da proglasi BeanZ  e-commerce za sajt godine!

Uspešne kompanije u svojim poslovnim planovima imaju kontinuirano postizanje uspeha, ali one koje su društveno vredne, kao misiju imaju i održivo poslovanje. Tako posluje i Strauss Adriatic, poštujući načela poslovanja kompanije Strauss Coffee, čiji je deo. Okrenuta održivom i „zelenom“ poslovanju, kompanija istovremeno poštuje sve potrebe potrošača, što ova prestižna nagrada i dokazuje.

BeanZ café namenjena je pravim ljubiteljima espresa i zato verujemo da ćete u njoj uživati jednako koliko i naši farmeri koji svojim likom i potpisom stoje iza svakog zrna u koja unose autentične priče. Put do nje nikad nije bio brži, kao ni do stvaranja novih kreativnih načina za konzumaciju BeanZ-a sa ostalim ljubiteljima kafe.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,