Begunac nudi da se preda vlastima ako njegova poternica skupi 15.000 lajkova

Jose Simms, čovek koji se smatra beguncem u Konektikatu, pregovarao je o prilično zanimljivim uslovima svoje predaje policijskoj stanici Torrington. Obećao je da će se predati ako njegovu poternicu policijska stanica koja ju je i izdala postavi na svoju zvaničnu Facebook stranicu i ako objava sakupi 15.000 lajkova.

PCPress.rs Image

Poručnik Brett Johnson objavio je poternicu Jose Simms-a na Facebook-u sa porukom koju je opisao kao „zanimljivu“. Simms je kontaktirao poručnika preko Facebook Messenger-a sa svojim uslovima predaje. Pregovori su tekli tako što je Simms ponudio da se preda ako slika sa njegove poternice sakupi 20.000 lajkova na Facebook-u. Johnson je napravio kontra ponudu od 10.000 lajkova i obojica su se složili oko 15.000 lajkova.

Business Insider izveštava da je Simms dobio tu ideju nakon što je video aktivnost na Facebook stranici Torrington policijske stanice. Johnson je primio poruku preko stranice odeljenja kada je radio noćnu smenu. „Zašto ne objavite moju sliku? Tražite me“, rekao je Simms u svojoj poruci. Oni su kasnije pregovarali o uslovima predaje.

Pročitajte i:  Influenseri dobijaju novac za promovisanje kineskih kopija dizajnerskih proizvoda

Zajednica je tada bila ohrabrena da „lajkuje“ tu objavu u nadi da će Simms ispuniti svoje obećanje. Facebook objava sada ima više od 20.000 lajkova, ali najnovije vesti iz odeljenja su da se on još uvek nije predao. Verovatno je Simms-u ovo sve jako zabavno, ali nismo sigurni da će se isto tako zabavljati kada ga policija bude uhvatila.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,