ASUS ROG Flow

BenQ predstavio 27” monitor za igranje na konzolama

RL2755HM je stvoren za vrhunski doživljaj igranja na konzolama i računarima

 

BenQ RL2755HMBenQ je predstavio prvi na tržištu 27“ monitor za igranje na konzolama: RL2755HM. Dizajniran za vrhunski doživljaj igranja na konzolama i računarima, RL2755HM nudi sve što vam je potrebno, uključujući glatke pokrete, nisko kašnjenje ulaza i vrhunski prikaz uz pomoć najnovijih tehnologija: vreme odziva od 1 ms (GTG), dva HDMI priključka, Black eQualizer, BenQ-ovu vodeću tehnologiju za prikaz boja, kao i vrhunsku udobnost za korisnike, uz pomoć tehnologija osmišljenih da sačuvaju vid od oštećenja. RL2755HM je posebno dizajniran za igrače na konzolama i nudi spremišta u koja elegantno možete da smestite kablove, zvučnike i kontrolere. Sa savršeno izvedenim svakim detaljem, RL2755HM je još jedan u nizu proizvoda kojima BenQ dosledno pruža vrhunsko zadovoljstvo igranja profesionalnim igračima i entuzijastima širom sveta.

 

Dizajniran u skladu s vašim načinom igranja na konzolama

Svaki dizajnerski detalj na RL2755HM pažljivo je osmišljen, uključujući i smeštaj vaše opreme za igranje. Četvrtasto postolje nove generacije je kompaktnih dimenzija i s unutrašnje strane je presvučeno gumenom oblogom otpornom na klizanje, koja vam omogućava da sigurno odložite kontroler nakon igranja. Izvlačiva vešalica za slušalice nalazi se na bočnoj strani monitora i omogućava da smestite svoje slušalice nadohvat ruke. Kablovi se mogu elegantno provući kroz sjajno crveni organizator iza nosača monitora, kako bi vaš sto ostao uredan i bez zamršenih žica. Mat završna obrada okvira s prednje strane može vrlo efikasno smanjiti odsjaj koji stvara unutrašnja rasveta i tako ukloniti sve što odvraća pažnju i ublažiti zamor očiju.

 

Potpuna kontrola i vrhunska vidljivost za igranje na konzolama

 

BenQ RL2755HM_1Ostanite vatreni takmičar zahvaljujući najfluidnijem doživljaju igranja na konzoli. Neverovatno kratko vreme odziva od 1 ms (GTG) omogućava da vidite svaku reakciju na vaše poteze u akcionim igrama. Uočite vaše protivnike na vreme, budući da se akcione scene i dramatični prelazi prikazuju bez mrlja i efekta ghostinga. Dva HDMI priključka omogućavaju da spojite vašu konzolu i drugi HDMI uređaj i tako izbegnete često uključivanje i isključivanje uređaja. RL2755HM dolazi s BenQ-ovom tehnologijom Black eQualizer kako bi maksimalizovao vidljivost, prosvetljavajući tamne scene, a da ne posvetli preterano već svetla područja, što čuva važne detalje.

 

 

 

Boje koje su kalibrisali profesionalni igraći stručnjaci

Igranje je u detaljima. Svaku funkciju monitora RL2755HM dizajnirali su i testirali profesionalni igrači i BenQ-ovi stručnjaci za boje, kako bi vam dali potpunu vidljivost i upravljivost prilikom igranja na konzolama. Monitor je pažljivo razvijen, kako bi verno i precizno prikazao svaku boju, nijansu i ton i pomogao vam da postignete vrhunske performanse.

 

Borbeni režim dizajniran u saradnji s legendarnim profesionalnim igračem

BenQ RL2755HM_sideZa vrhunski doživljaj borbe unutar igre, legenda borbenih igara, Justin “JWong” Wong iz Evil Geniusesa, razvio je, u saradnji s BenQ-om, Borbeni režim. Implementiran kako bi optimizovao vaše šanse za pobedu, Borbeni režim dolazi s posebnim postavkama kalibracije boja koje pomažu da se naglase likovi u igri, kako biste se fokusirali na njih i time stekli prednost potrebnu za pobedu nad neprijateljima.

 

 

 

 

 

 

 

Postavka Color Vibrance u 20 nivoa optimizuje preciznost

Kako bi vam omogućila da postignete najbolje performanse, u monitor je implementirana opcija Color Vibrance u 20 nivoa koja omogućava igračima da prilagode prikaz sopstvenim željama i vrsti igre koju igraju. Ova jedinstvena karakteristika dostupna je preko ekranskog menija (On Screen Display – OSD) ili Display Pilota.

 

Briga o očima igrača

Višesatno igranje izlaže igrače neprijatnom svetlu plavog spektra i neugodnom treperenju. RL2755HM dolazi s ugrađenim BenQ-ovim režimima rada Low Blue Light i tehnologijom protiv treperenja, kako bi bolje zaštitio oči igrača i uklonio treperenje na svim nivoima osvetljaja, smanjujući potencijalno oštećenje vida, naprezanje očiju glavobolje i poremećaje spavanja, te pružio ugodniji doživljaj igranja.

 

Izvor: BenQ

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: , ,