BeReal objavio da ima više od 20 miliona aktivnih korisnika na dnevnom nivou

BeReal aplikacija šalje korisnicima obaveštenje u različito vreme svakog dana, podstičući ih da ispuste sve i podele fotografije snimljene prednjom i zadnjom kamerom svog telefona istovremeno. Imate dvominutni prozor da to uradite, sa idejom da ćete deliti autentična ažuriranja iz svog života.

PCPress.rs Image

BeReal sve popularniji među korisnicima

Pozivajući se na podatke analitičke kompanije, istraživanja sugerišu da je broj korisnika aplikacije pao za oko 61% u poslednjih nekoliko meseci na manje od šest miliona kako je faktor novosti opao i veći rivali počeli da kopiraju BeReal. Na svom novom blogu, BeReal tvrdi da zapravo ima više od 20 miliona aktivnih korisnika dnevno.

U međuvremenu, BeReal je debitovao sa funkcijom koja bi mogla da dovede do povećanja angažovanja i možda zadrži pokolebljive korisnike. Bonus BeReal, koji kompanija testira u Velikoj Britaniji pre nego što se uskoro proširi na ostatak sveta, omogućava korisnicima da objavljuju dva dodatna snimka dnevno u trenutku po njihovom izboru. Ovaj potez bi mogao da potkopa spontanu autentičnost kojoj BeReal teži, jer će korisnicima dati priliku da poziraju i uređuju svoje dodatne objave.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: