BIZIT plus

Google Meet vam sada omogućava da pauzirate video strimove pojedinačnih pločica

Google Meet uvodi novu funkciju koja će vam omogućiti da pauzirate video strimove za pojedinačne pločice da biste poboljšali fokus na česte govornike ili izlagače.

PCPress.rs Image

Meet neće obavestiti druge kada isključite njihove video fidove

Da biste isključili pojedinačne fidove, možete da dodirnete meni sa tri tačke pored imena osobe na bočnoj traci na webu i kliknete na „Don’t watch“. Na mobilnom uređaju postoji novi režim „Audio only“, koji isključuje sve fidove osim onoga na kojem je prezenter. Nadamo se da će Google ovu mogućnost uvesti i na desktop računare.

Režim „Audio only“ je svakako koristan za uštedu podataka ako ste u pokretu.

Google je rekao da Meet neće obavestiti druge kada isključite njihove video fidove. Osim toga, njihovo iskustvo sastanka će ostati nepromenjeno.

Kompanija je saopštila da je već počela da uvodi ovu funkciju i da će je učiniti dostupnom celoj bazi za nekoliko nedelja. Srećom, administratori ne mogu da isključe ovu funkciju za pojedince, tako da će ona biti dostupna korisnicima u svakom trenutku.

Pročitajte i:  Google uvodi update za pretrage kako bi se pridržavao pravila EU o tehnologiji

Ranije ove godine, Google je predstavio podršku za emoji reakcije na Meet pozive. U februaru je kompanija donela virtuelne pozadine od 360 stepeni za Meet na mobilnim uređajima.

Izvor: Techcrunch

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,