Veliki ekrani 2020

Beskontaktna mirisna kartica

Ako ste se ikada pitali kako bi bilo kada bi platne kartice bile vertikalne i uz to bile mirišljave, Addiko banka je od danas u svoju kartičnu ponudu uvrstila Debit Mastercard, prvu beskontaktnu debitnu karticu, koja poseduje ove kvalitete. Ova dvovalutna kartica, koja je vezana uz tekući račun, omogućava potrošnju po dinarskom i deviznom računu, kao i plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu.

Uz sve standardne funkcije koje su do sada bile na raspolaganju, uz pogodnost beskontaktnog plaćanja, nova debitna Mastercard kartica korisnicima pruža veliki stepen sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem Addiko Sigurne internet kupovine, uz Mastercard SecureCode sigurnosne standarde, kao i mogućnost jedne promene PIN-a na bilo kom Addiko bankomatu bez naknade.

Kod beskontaktnog plaćanja za iznose manje od 1.500 dinara nije potrebna autorizacija PIN-om, a kupovina se naplaćuje samo jednom bez obzira koliko puta se kartica prisloni, tako da nema mogućnosti za višekratnu naplatu iste kupovine. Ako POS uređaj na prodajnom mestu ne podržava beskontaktnu tehnologiju, kartica se može koristiti i na klasičan način umetanjem ili provlačenjem kroz uređaj, uz autorizaciju PIN-om ili potpisom. Pored ostalog, klijentima je omogućeno podizanje gotovine na Addiko bankomatima, ali i bankomatima drugih banaka, u zemlji i inostranstvu.

Pročitajte i:  OTP banka Srbija pripremila eCommerce rešenje za lakše poslovanje

Pre prvog korišćenja, potrebno je napraviti jednu uobičajenu transakciju na POS uređaju ili na bankomatu, čime se opcija beskontaktnog plaćanja automatski aktivira, a na poleđini Debit Mastercard kartice nalazi se označeni deo koji, kada se zagrebe, miriše na jagodu.

Facebook komentari:
PC Gde kupiti

Tagovi: , , , , ,