Besplatan GPS kit za ASUS Transformer Prime

582566_346791698702112_84598933_nZahvaljujući vrhunskim performansama i odličnom kvalitetu izrade, ASUS Transformer Prime je brzo postao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih Android tableta. Kako bi svoje proizvode unapređivao na najbolji mogući način, ASUS pažljivo osluškuje reakcije korisnika. U moru pozitivnih komentara našlo se i nekoliko onih koji su upućivali na to da pojedini korisnici u određenim situacijama nisu bili zadovoljni GPS funkcionalnošću.

Iako Transformer Prime nije profesionalni GPS uređaj, ASUS-ova posvećenost zadovoljstvu korisnika je rezultovala neobičnim i lepim gestom. ASUS svim vlasnicima Transformer Prime tableta poklanja GPS kit koji poboljšava prijem signala.

Da bi dobili GPS kit, vlasnici Transformer Prime tableta treba da se registruju na ASUS Member sajtu i unesu tražene podatke. Paket će im biti isporučen na kućnu adresu, potpuno besplatno. Ova ponuda važi do 31. jula 2012. godine. ASUS će nastaviti da ulaže maksimalan napor kako bi vlasnicima svih svojih proizvoda pružio najbolje moguće korisničko iskustvo.

Više informacija o ovoj akciji, kao i detaljno uputstvo za prijavljivanje možete naći na sledećem linku:

Pročitajte i:  Prvi put kod nas: ASUS ProArt kreativni skup

http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,